Apkepas su bulvėmis - visi receptai

Bulvių ir svogūnų apkepas su ančių taukais

Bulvių ir svogūnų apkepas su ančių taukais 4 asm.

Nida Degutienė (Nidos receptai): Praūžė Kalėdų šventės, prisiminimuose liko keptos žąsys, antys ir kalakutai. Tačiau, greičiausiai, po šventinio šeimininkavimo jums liko itin aromatingų anties arba žąsies taukų. Jų jokiais būdais nereiktų išpilti, o sustingę taukai gali būti puikus pagardas, padedantis paprastus patiekalus kilstelti į naujas aukštumas!

 

Daržovių ir sūrio apkepas

Daržovių ir sūrio apkepas 4 asm.

Šiame nesudėtingai paruošiamame patiekale puikiai dera daržovės ir sūris, verta išbandyti!

 

Kugelį primenantis itališkas bulvių apkepas

Kugelį primenantis itališkas bulvių apkepas 4 asm.

Italai valgo ne tik įvairių formų pastą bei lęšius – jie pripažįsta ir bulves! Tą pademonstravo Lietuvoje gyvenantis šefas italas Gian Luca Demarko.

Lašišų ir bulvių apkepas su krapais

Lašišų ir bulvių apkepas su krapais 6 asm.

Kartais tobulam patiekalui reikia vos kelių produktų, šis – kaip tik toks. Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad jis riebokas ir labiau skirtas šaltajam sezonui. Tačiau būtinai išbandykite jį vasarą – su šviežiomis bulvėmis, daug krapų. Galų gale, niekas neverčia suvalgyti pusės apkepo – dėkitės mažą gabaliuką, šalia tupdykite mėgstamų žalių salotų ir – skanaus!

Maltos mėsos apkepas su grūstomis bulvėmis ir žiediniais kopūstais

Maltos mėsos apkepas su grūstomis bulvėmis ir žiediniais kopūstais 6 asm.

1.Nuskustas bulves ir nuvalytą žiedinį kopūstą apvirkite sūdytame vandenyje. Nusunkite, įdėkite sviesto ir lengvai pagrūskite. 2.Faršą sumaišykite su mėsos prieskoniais, įberkite pipirų ir druskos. Svogūną ir morką nulupkite ir smulkiai...