Dubenyje į sijotų miltų duobutę supilkite šiltame piene ištirpintas mieles. Šaukštu užkabindami šiek tiek miltų, maišykite, kol susidarys tirštoka masė. Nestorai užberkite tais pačiais miltais ir, uždengę drobe, 15 min. laikykite šiltai. Iš...
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Obuolius nulupkite, susmulkinkite ir sumaišykite su apelsinų sultimis ir žievele, cukrumi, razinomis, muskatu. Tešlą iškočiokite ir patepkite lydytu sviestu, pabarstykite džiūvėseliais. Į jos vidurį dėkite į...
1. Iš miltų, ištirpinto sviesto, kiaušinio, žiupsnelio druskos ir 100 ml kambario temperatūros vandens užminkykite tešlą. Padarykite rutulį, įsukite į foliją ir 30 minučių dėkite į šaldytuvą.
2. Braškes nuplaukite, perpjaukite pusiau.
3. 50 g...
1. Miltus, aliejų, druską elektriniu kombainu gerai išmaišykite su stikline šilto vandens. Tešlą padalykite į dvi dalis ir valandai padėkite į šaldytuvą.
2. Spanguoles ir razinas apie 10 min. pamirkykite karštame vandenyje, gerai nuspauskite.
3....