„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Bandelės - visi receptai 4 puslapis

Bandelės „Paukščiukai“

Bandelės „Paukščiukai“ 4 asm.

1. Virintame karštame vandenyje ištirpinkite medų, druską ir sudėkite ištirpintą sviestą. Viską išmaišykite. 2. Į gautą masę vandenyje dėkite po truputį miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Minkykite, kol masė taps tokia kaip plastilinas, o jei...
Dzūkiškos bandos

Dzūkiškos bandos 12 asm.

1. Kai bulvės nuluptos, o kitos verda, metas kurti krosnį, kuri kūrenasi apie 1 val. Tinka tik lapuočių malkos - jos kaitresnės. Virtas bulves sutrinkite, žalias sutarkuokite, dalinai nusunkite. Suberkite druską, grietinę ir visą masę gerai išmaiš...
Bandelės su sūriu ir džiovintais pomidorais

Bandelės su sūriu ir džiovintais pomidorais 4 asm.

1. Užminkykite tešlą. Mieles ištirpinkite vandenyje, suberkite druską, cukrų ir gerai sumaišykite. Sukratykite miltus ir minkykite tešlą, paskui supilkite aliejų. Tešla turėtų būti minkšta. Padauginus miltų, ji gali tapti kieta, tarsi guminė. Kad...
Pikantiški „dubenėliai“

Pikantiški „dubenėliai“ 6 asm.

1. Nuo bandelių nupjaukite viršūnėles. Šaukšteliu išskobkite šiek tiek minkštimo. 2. Džiovintus pomidorus užpilkite obuolių sultimis ir palikite 15 minučių pastovėti. Išgriebusi gerai nuvarvinkite ir sumulkinkite. 3. Į kiekvieną „dubenėlį“ įkrė...
Dešrainis su naminiu pomidorų padažu

Dešrainis su naminiu pomidorų padažu 6 asm.

1. Paruoškite padažą: puode storu dugnu įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkintus svogūnus. Sudėkite trintus česnakus ir dar porą minučių pakepinkite. Sudėkite nuluptus smulkintus pomidorus, pagal skonį įberkite druskos, cukraus, maltų juodųjų...
Bandelės su prieskoniais

Bandelės su prieskoniais 6 asm.

1. Pašildykite pieną iki 37°С temperatūros. Suplakite kiaušinį su druska. Mieles sutrinkite šakute, sumaišykite su cukrumi ir šilto pieno šlakeliu. Supilkite likusį pieną, alyvuogių aliejų ir plaktą kiaušinį. Dalimis įmaišykite miltus. 2....
Mielinės tešlos bandelės

Mielinės tešlos bandelės 5 asm.

1. Tešlą atšildykite, iš jos išspauskite norimo dydžio skritulėlius ir išdėliokite karščiui atsparioje kepimo skardoje. 2. Skritulėlių viduryje pirštu įspauskite nemažą duobutę obuolio griežinėliui įdėti, pagal skonį berkite cinamono. 3. Obuolius...