1. Virintame karštame vandenyje ištirpinkite medų, druską ir sudėkite ištirpintą sviestą. Viską išmaišykite.
2. Į gautą masę vandenyje dėkite po truputį miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Minkykite, kol masė taps tokia kaip plastilinas, o jei...
1. Kai bulvės nuluptos, o kitos verda, metas kurti krosnį, kuri kūrenasi apie 1 val. Tinka tik lapuočių malkos - jos kaitresnės. Virtas bulves sutrinkite, žalias sutarkuokite, dalinai nusunkite. Suberkite druską, grietinę ir visą masę gerai išmaiš...
1. Užminkykite tešlą. Mieles ištirpinkite vandenyje, suberkite druską, cukrų ir gerai sumaišykite. Sukratykite miltus ir minkykite tešlą, paskui supilkite aliejų. Tešla turėtų būti minkšta. Padauginus miltų, ji gali tapti kieta, tarsi guminė. Kad...
1. Nuo bandelių nupjaukite viršūnėles. Šaukšteliu išskobkite šiek tiek minkštimo.
2. Džiovintus pomidorus užpilkite obuolių sultimis ir palikite 15 minučių pastovėti. Išgriebusi gerai nuvarvinkite ir sumulkinkite.
3. Į kiekvieną „dubenėlį“ įkrė...