„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Blauzdelės - visi receptai

Imbierinės vištos blauzdelės

Imbierinės vištos blauzdelės 4 asm.

Blauzdeles įtrinkite pipirais, druska, rozmarinais ir česnakais. Paruoškite marinatą. Medų sumaišykite su citrinų sultimis, sojų padažu, garstyčiomis, aliejumi, smulkiai tarkuotu imbieru. Apšlakstykite blauzdeles marinatu, gerai paminkykite rankomis,...
Marinuota vištiena

Marinuota vištiena 4 asm.

Šis marintas ypatingas, vištiena būna sultinga, minkšta ir tikrai skani! Galima marinuoti vištienos krūtinėles, sparnelius. Šį kartą gaminsime sparnelius ir blauzdeles.

Vištų blauzdelės su daržovėmis

Vištų blauzdelės su daržovėmis 4 asm.

1. Česnako skilteles nulupkite ir sutrinkite. Čiobrelių šakeles smulkiai sukapokite. Aitriąją papriką supjaustykite žiedais, išimkite sėklas. 2. Dubenėlyje išplakite baltąjį vyną ir aliejų, sukrėskite česnaką, tarkuotas citrinų žieveles, sudėkite...
Pikantiškos blauzdelės

Pikantiškos blauzdelės 4 asm.

1. Blauzdeles įtrinkite druska ir pipirais. 2. Jei medus kietas, sukrėskite į karščiui atsparų dubenėlį ir įstatykite į gilesnį indą su verdančiu vandeniu – pakaitinus medus suskystės. 3. Išspauskite citrinos sultis. 4. Paruoškite marinatą: medų...
Aštrios blauzdelės

Aštrios blauzdelės 4 asm.

1. Blauzdeles nuplaukite, labai gerai nusausinkite ir sumeskite į dubenį. 2. Česnakus sukapokite arba sugrūskite grūstuvu. 3. Iš apelsino ir citrinos išspauskite sultis, sumaišykite su tekila, aliejumi, kmynais, raudonėliais, aitriosios paprikos...