1. Bulves nulupkite ir išvirkite sūdytame vandenyje, sugrūskite. Į bulvių masę įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, paskaninkite pipirais ir druska. Gerai išmaišykite, jei labai limpa prie rankų, berkite dar miltų.
2. Svogūną susmulkinkite ir...
1. Iš visų lietiniams skirtų produktų užmaišykite grietinės tirštumo tešlą ir iškepkite 6–8 blynus.
2. Paruoškite įdarą: nuvalytus ir supjaustytus pievagrybius pakepinkite keptuvėje įkaitintame svieste, sudėkite žiedynėliais išskirstytus brokolius,...
1. Visus lietiniams skirtus produktus, išskyrus aliejų, išplakite ir pusvalandžiui palikite išbrinkti. Įmaišykite aliejų ir sausoje keptuvėje iškepkite plonus lietinius.
2. Nuvalytus ir supjaustytus pievagrybius trumpai pakepinkite keptuvėje į...