„World Press Photo“ paroda.
Apsilankykite
Bilietai
Strelkabelka.lt: Kaip ir visi mieliniai kepiniai, ši boba skaniausia yra pirmą dieną, bet ir antrą dieną šita boba vis dar buvo minkšta (per naktį laikiau uždengtą). Ji man priminė itališką „colombą“ – vietoj razinų įdėjus ten cukatų, gal šiek tiek daugiau cukraus, tikrai labai panašų rezultatą gautume.
Purus ir kvapnus mielinis kepinys, puikiai tiksiantis ir savaitgaliui, ir pasiimti į svečius ar švenčiant kokią nors šventę.
Išsikepkite Velykų bobą pagal Ewos Wołkanowskos-Kołodziej receptą. Šiuo metu Varšuvoje gyvenanti vilnietė yra išleidusi bendrą savo ir šviesios atminties mamos Genowefos Wołkanowskos kūrinį – istorijų ir receptų knygą „Wilno. Rodzinna historia smaków“ (liet. „Vilnius. Šeimos skonių istorija“).