Vištienos faršą sumaišykite su druska, pipirais, smulkintais svogūnais, kiaušiniu ir šlakeliu pieno. Gerai išmaišykite ir formuokite rutuliukus. Dėkite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 20–30 minučių. Per tą laiką paruoškite sūrio padažą –...
Česnakus nulupkite, sukapokite, pakepinkite karštame svieste. Špinatus nuplaukite, nusausinkite, kotelius nuskabykite, lapelius suplėšykite. Juos sumeskite į sviesto bei česnakų troškinį ir kaitinkite ant nedidelės kaitros, kol špinatų lapeliai...
Tokią sveika valgyti ne tik vegetarams, bet ir vaikams ar kūno linijomis besirūpinančiomis dailiosios lyties atstovėms. Paruošta iš sveiko grūdo miltų, be jokių riebalų ir rūkytos mėsos gaminių, ji yra energijos užtaisas visai dienai.
Česnakus nulupkite, sukapokite. Miltus persijokite per sietelį ant didelės lentelės, viduryje padarykite kauburėlį, supilkite šakute išplaktus kiaušinius, užberkite miltų, ant viršaus dėkite tarkuotą šaltą sviestą ir kapokite peiliu, kol tešla...