Žuvų filė nuplaukite, nusausinkite, išimkite visas ašakas, įtrinkite druska, pipirais ir klokite į dvi kepimo skardas. Svogūnus ir česnakus nulupkite, sukapokite. Keptuvėje pakaitinkite aliejų, suberkite svogūnus, išvalytas kapotas paprikas ir ant...
Žuvis nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į gilų dubenį ir apibarstykite žuvų prieskoniais. Česnakus nulupkite, susmulkinkite, sumaišykite su aliejumi, garstyčiomis, citrinos sultimis ir medumi. Gautu mišiniu apšlakstykite žuvį ir palikite bent...
Česnakų skilteles nulupkite, suberkite į sietelį ir minutei panardinkite į verdantį vandenį. Atvėsinkite po tekančiu šaltu vandeniu. Skilteles sumeskite į mažus stiklainius, įmaišykite šiek tiek šviežių smulkintų bazilikų, čiobrelių ar rozmarinų....
Druską ištirpinkite nurodytame kiekyje vandens. Dubenyje sumaišykite actą, druskos tirpalą, raudonėlius ir česnakus. Į sterilizuotus indelius suberkite alyvuoges. Užpilkite marinatu, jei norite, įdėkite citrinos griežinėlių. Ant viršaus užpilkite...
Susmulkinkite visus ingredientus ir sumaišykite su alyvuogių aliejumi bei žiupsneliu druskos.
Receptas Čilės vyndario Maxo Weinlaubo
Plačiau skaitykite „Čilės virtuvė garsaus vyndario akimis“
Krienus nuplaukite ir nulupkite, pomidorus nuplaukite. Pomidorus, česnakus ir krienus sumalkite mėsmale. Suberkite druską, cukrų, supilkite actą ir gerai išmaišykite. Išpilstykite į sterilius stiklainius ir uždenkite dangteliais, bet neužsukite....
Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Morkas nuskuskite ir sumalkite mėsmale arba sutrinkite elektriniu trintuvu. Daržoves sumeskite į puodą, supilkite aliejų, cukrų, druską, pipirus, užvirkite ir troškinkite apie dvi valandas. Likus 15...
Kriaušes nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Slyvas nuplaukite ir supjaustykite. Nuluptus svogūnus ir česnako skilteles susmulkinkite. Į puodą įpilkite kelis šaukštus vandens, sudėkite kriaušes, svogūnus, slyvas, česnakus, supilkite...
Visas daržoves nuplaukite, kurias reikia, nuskuskite ir išvalykite. Cukinijas supjaustykite nedideliais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus ir pakepinkite cukinijas. Kol šios kepa – susmulkinkite agurkus. Iš keptuvės iš...
Daržoves nuplaukite. Kopūstą padalykite žiedynais, svogūnus ir česnako skilteles nulupkite, išvalykite paprikos sėklas ir supjaustykite ją į keturias dalis, morką nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais. Į sterilų stiklainį sudėkite krapus,...
Nuplautus baklažanus supjaustykite plonais griežinėliais, apibarstykite druska ir palikite valandai. Tada gerai juos nusausinkite ir apkepkite iš abiejų pusių. Sutraiškykite nulupto česnako skilteles, nuplaukite ir susmulkinkite aitriąją papriką....
Nuplautus baklažanus supjaustykite griežinėliais, apibarstykite druska ir palikite 10–15 minučių. Tuomet dar sykį nuplaukite, nusausinkite ir apkepkite su aliejumi. Išvalytas paprikas supjaustykite griežinėliais ir taip pat apkepkite. Į puodą...