Nuostabiai skanus patiekalas kilęs ir prancūziško kaimo virtuvės (nieko sau „kaimo“ virtuvė...). Neišsigąskite česnako kiekio – kepant jis netenka aitrumo ir įgyja saldumo. LABAI rekomenduoju nesusidaryti nuomonės pagal nuotrauką ir išbandyti.
1. Į...
1. Skiltelėmis supjaustytus pomidorus patroškintinkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol suminkštės (15–20 min.), pertrinkite per sietelį, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite trintais česnakais ir bazilikais.
2. Jei patiks, kuo daugiau pomidorų...
1. Agurkus supjaustyti storokais šiaudeliais (galima nulupti), susmulkinti svogūnus, česnakus.
2. Sumaišyti marinato produktus, supilti ant agurkų, palikti per naktį šaltai.
3. Kitą dieną mišrainę paragauti ir, jei reikia, dar pagardinti. Sudėti į...