Virginija Pupeikytė-Dzhumerova (Tekstoranas): Morkų chalva yra indiškas desertas, dažniausiai valgomas karštas. Bet mano praktika rodo, kad pasakiškai skanus jis ir šaltas. Geriausia tai, kad morkų chalvos skonis nei kiek nepasikeičia ją užšaldžius. „Pritrombuoji“ indelius, užšaldai, o užgriuvus netikėtiems svečiams akimirksniu gali pavaišinti šiuo kiek neįprastu saldėsiu.
Nors tai išties nekasdienis produktas, paprastą chalvos variantą galima nesunkiai pasigaminti ir namuose.
FeedMySister.com: Geriausias būdas patikrinti, ar tikrai pavyko patiekalas, yra laikas, per kurį jis suvalgomas. Su šiais saldainiais man reikėjo valdytis ir palikti bent po vieną kitiems paragauti. Man labai patinka, kad juose labiausiai jaučiasi chalva ir kad jie ne per saldūs. Tik 3 ingredientai ir saldainiai ant jūsų stalo!