Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

čiabata - visi receptai

Prancūziškas čiabatos skrebutis su migdolais

Prancūziškas čiabatos skrebutis su migdolais 4 asm.

Šiek tiek pakaitinkite keptuvę. Suplakite pirmuosius 6 ingredientus vidutinio dydžio dubenyje. Palaipsniui įmaišykite abiejų rūšių pieno. Mišinį supilkite į negilų kepimo indą. Sudėkite duoną į indą ir kiekvieną pusę palikite mirkti po 3 minutes....
Brusketa su smidrais

Brusketa su smidrais 2 asm.

Smidrus nuplaukite, nusausinkite, kotelius kiek patrumpinkite ir dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Vartydami apkepkite iš visų pusių (apie 5 min.). Iškeptus pagardinkite pipirais ir pasūdykite. Čiabatą apšlaksykite iš abiejų pusių aliejumi ir...
Tradicinė  čiabata

Tradicinė čiabata 6 asm.

Šios itališkos duonos tešla minkoma su šaltu vandeniu. Ją galima pagaminti ir iš vakaro, o kol bus kepama, palaikyti šaldytuve. 1. Dubenyje sutrupinkite mieles į šaltą vandenį, suberkite druską, pusę kvietinių miltų ir plakikliu išsukite iki...