Lietinių tešlai reikalingus produktus supilkite į plakimo indą ir iki vientisumo išplakite elektriniu maišikliu. Paruoštą tešlą palikite pastovėti, kad išbrinktų. Šparagines pupeles, nupjovusi galus, trumpai apvirkite sultinyje ir nuvarvinkite....
Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite, ant grotelių kepkite, kol odelės susiraukšlės. Nulupkite. Pomidorus ir agurkus supjaustykite stambesniais gabalėliais, svogūną nulupkite, padalykite į šešias dalis. Daržoves sudėkite į specialų folijos...
Pasūdytame vandenyje išvirtas morkas, svogūną ir saliero šaknį nukoškite, sutrinkite ir atvėsinkite. Įmuškite kiaušinių, įpilkite vandenyje išmaišyto krakmolo ir išplakite elektriniu plakikliu. Masę pagardinkite pipirais, supilkite į kepimo formą,...
Svogūną, česnako skiltelę ir porą apkepkite, sudėkite smulkiai supjaustytas morkas ir troškinkite su šlakekiu vandens kol šiek tiek suminkštės. Sudėkite salierą ir pomidorus, viską dar šiek tiek patroškinkite. Supilkite kokosų pieną, viską...
Svogūnus paskrudinkite aliejuje apie 5 min. Sudėkite česnaką, imbierą ir supilkite sultinį. Užvirkite, įdėkite moliūgą ir pavirkite apie 10 min. Sudėkite morkas, druską, cinamoną ir česnaką. Pavirkite dar 10 min. ir patiekite.
Daržoves nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite į puodą, supilkite actą, suberkite cukrų, druską ir nuo užvirimo pradžios pavirkite dar 15 min. Sudėkite į stiklainius ir užsukite.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Inga Liegytė
Nuo kelių rozmarinų šakelių nuskabykite lapelius, apšlakstykite juos skystu medumi, pagrūskite mediniu grūstuvu. Mišiniu aptepkite nuplautą, nusausintą mėsą. Negausiai ją apšlakstykite citrinų sultimis ir per naktį marinuokite. Supjaustykite kąsnio...
Salotas nuplaukite, nusausinkite salotų džiovykloje ar kiaurasamtyje, sudėkite į sandarų indą ir palaikykite šaldytuve, kad būtų traškesnės. Burokėlius supjaustykite plonesniais griežinėliais arba šiaudeliais, apšlakstykite aliejaus ir apelsinų...