Visus ingredientus suberkite į elektrinį plakiklį, įpilkite šviežios (arba raugintos) sulos ir gerai išplakite. Nepagailėkite sulos – tai ypač vertingas pavasario gėrimas – jis stiprina organizmą, padeda iš jo pašalinti susidariusius akmenis,...
Aguonas užmerkite iš vakaro. Migdolų ir anakardžių riešutus pamirkykite apie dvi valandas. Džiovintas datules apie pusvalandį. Visus pagrindui skirtus produktus sumalkite elektriniu smulkintuvu ir gauta mase išklokite torto formos dugną. Aguonų...
Avinžirnius galima naudoti ir nevirtus, o gerai pamirkytus. Daiginti avinžirniai yra minkšti lyg virti, o jų skonis daug turtingesnis. Supjaustykite arba sutarkuokite morkas, susmulkinkite datules, petražoles. Pakepinkite ir susmulkinkite riešutus....
Grikius iš vakaro užpilkite vandeniu ir palikite mirkti. Ryte perplaukite kelis kartus, kol neliks tąsaus vandens, bėgančio nuo grikių. Grikius reikia apdžiovinti. Gal turite dehidratatorių, tada jame apdžiovinkite; arba naudokite orkaitę-...
Razinas ir datules nuplaukite, perliekite verdančiu vandeniu. Datules pasmulkinkite, kartu su razinomis suberkite į dubenį, užpilkite brendžiu ir palikite, kad išbrinktų. Obuolius nulupkite, perpjovusi per pusę, išskobkite sėklalizdžius ir...
1. Apelsiną labai gerai nuplaukite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada nutarkuokite žievelę, o iš vaisiaus išspauskite sultis.
2. Apelsinų sultis ir žievelę sumaišykite su romu.
3. Datules labai gerai nuplaukite po karštu vandeniu ir maždaug...
1. Datules susmulkinkite, užpilkite apelsinų sultimis ir pakaitinkite su cinamonų lazdele, kad šiek tiek suminkštėtų.
2. Kambario temperatūros sviestą iki baltos purios masės išplakite su cukrumi, tada vis plakdama po vieną įmuškite kiaušinius ir...