Torto „Avietinis šerkšnas“ receptu projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pasidalijo Viktorijos Maliukevičienės atstovaujama „Tortinė“.
Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė kulinarijos studijos „Du mėnuliai“.
Šį įspūdingą medaus tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė Elžbieta Monkevič, VMG žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė ir kulinarinių knygų autorė.
Tortą su ruginės duonos biskvitu ir cinamonu projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė prieskonių gamintoja „Santa Maria“.
Siūlome pasigaminti puikaus totoriško skanėsto „čak čak“. Jam pirmiausia turėsite išvirti krūvą mažyčių tešlos „pagalvėlių“, o tada sulipdyti jas į saldų kauburį. Patikėkite, verta įdėto darbo, kurio ne tiek jau ir daug!
Šio torto receptu projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pasidalino „Čiop Čiop Tortinės“ komanda.
Šis receptas – iš projekto „100 tortų Lietuvai“. Daugiatūkstantinį gerbėjų skaičių „Facebook“ tinkle turinti tinklaraščio Ritosreceptai.lt autorė, Rita Pečiūnaitienė pristato subtilaus ir išskirtinio skonio šokoladinį karamelinį maskarponės sūrio tortą su kava.
Tortą „Žalioji Mėlynė“ projektui „100 tortų Lietuvai“ skyrė maisto tinkaraščio kumutesvirtuve.lt autorė Renata Šniolienė.
Šį tortą projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė Druskininkų reabilitacijos centras „UPA“.
Šį tortą projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė restorano „IDW Esperanza Resort“ konditerė Danutė Skeberienė.
Šį tortą projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė Druskininkų „Grand SPA Lietuva“.
Šį lengvą, gaivų, nuostabiai atrodantį tortą Liucina Rimgailė paruošė projektui „100 tortų Lietuvai“.
Šį tortą su kava projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė „Bruzgu saldumynų namai“.
Šį tortą projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centro „Aqua“.
Šį tortą vienas geriausių Lietuvos šefų Deivydas Praspaliauskas skyrė projektui „100 tortų Lietuvai“. Dabar jį galite išsikepti ir jūs!
Renata Ničajienė (tinklaraštis „Sezoninė virtuvė“): Tai tortų tortas – amžinoji klasika, kuris per visas šventes pirmasis „išgaruoja“ nuo desertų stalo. Kelis torto sluoksnius galite pertepti spanguolių, juodųjų serbentų ar bruknių uogiene. Tortas bus gaivesnio skonio.
„Vegan Pipiras“: Skanus ir sotus veganiškas skanėstas gali nustebinti bet ką. O mums jis patinka dar ir dėl to, kad pagaminimas nereikalauja daug laiko!
Šokoladas, karamelė ir riešutai – ši trijulė puikiai dera kartu, ne veltui „Snickers“ šokolado batonėlius žino daugelis. Saldumynų meistras Ali Gadžijevas siūlo išsikepti sūrios karamelės pyragą su žemės riešutais ir šokoladiniu biskvitu. Verta pasistengti, nes rezultatas tikrai pradžiugins
Julija Steponavičiūtė (Kitchenjulie.com): kalbant apie begliutenius produktus puiku tai, kad jie yra ne tik sveikesni, bet ir puikaus skonio. Iškepiau šių morkų keksiukų, kad tą pademonstruočiau. Jiems naudojami miltai, kuriuos sudaro lygiomis dalimis imti kokosų, baltųjų ryžių ir kukurūzų miltai. Galite tiesiog sumaišyti kiekvienų po puodelį ir laikyti uždarame inde, o tada visada turėsite paruoštą begliutenį mišinį.