1. Sutrupinkite sausainius (recepto autorė naudoja krekerius), įdėkite stiklinę miltelinio cukraus, sudėkite grietinę ir viską gerai išmaišykite.
2. Sudėkite paruoštą masę į pyrago formą ir palaikykite šaldytuve 4 val. arba palikite visai nakčiai....
1. Dubenyje sumaišykite kokoso drožles ir miltelinį cukrų.
2. Sudėkite grietinėlę bei sviestą į puodą ir šildykite ant silpnos ugnies, kol ištirps sviestas.
3. Į pašildytą grietinėlę bei sviestą įlašinkite romo ekstrakto, gautą mišinį supilkite...
1. Obuolius sudėkite į smulkintuvą, sumalkite į tyrę, supilkite i puodą, užpilkite stikline vandens ir pavirkite porą minučių.
2. Tada supilkite cukrų, išmaišykite ir vėl pavirkite, bet neužvirinkite.
3. Nukelkite nuo ugnies, supilkite citrinos...
1. Vandenyje išbrinkinkite želatiną.
2. Puode ant vidutinės ugnies pakaitinkite grietinėlę su pienu, cukrumi ir vanile, kol užvirs. Nukelkite nuo ugnies, šluotele plakant įmaišykite ištirpintą želatiną ir paplakite, kol ištirps.
3. Išpilstykite į...
1. Supilkite į prikaistuvį 150 ml pieno ir užvirinkite.
2. Likusiame piene išmaišykite miltus (turi nelikti gumuliukų) ir supilkite į užvirusį. Pakaitinkite, kol masė sutirštės, tada palikite atvėsti.
3. Kiaušinių trynius ištrinkite su cukrumi....
1. Rabarbarus nuplaukite, nulupkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, įdėkite 80g cukraus ir šiek tiek apvirkite nedideliame kiekyje vandens (kad tik apsemtų), kol suminkštės. Tuomet grūstuve sugrūskite ir supilkite karštame vandenyje iš...
1. Sviestą gerai ištrinkite su cukrumi, sudėkite gerai suplaktus kiaušinius, morkas, citrinų žieveles, sezamų sėklas ir gerai išmaišykite.
2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite į masę ir gerai išmaišykite.
3. Kepkite 180 °C...
1. Sausainius sutrupinkite pirštais, paskui dar kiek pagrūskite medine trintuve. Sudėkite kambario temperatūros sviestą, suberkite cukrų ir švariais pirštais masę gerai ištrinkite.
2. Krėskite masę į nepridegančią kepimo skardą ir, spausdama pirš...
1. Į indą sudėkite miltus, cukrų, kepimo miltelius, įmuškite kiaušinius ir viską išplakite.
2. Obuolius nuplaukite, su burokine tarka nutarkuokite iki sėklalizdžių ir sudėkite i tešlą.
3. Kepkite apie 45min. 180 ºC temperatūros orkaitėje....
1. Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su maskarpone, supilkite citrinų sultis, grietinėlę, suberkite paprastą bei vanilinį cukrų ir elektriniu plakikliu išsukite iki vientisos masės, tada įmaišykite kokosų drožles ir įdarą bent pusvalandį...
1. Kiaušinius išplakite su cukraus sirupu ir 2 šaukštais grietinėlės. Įmaišykite garuose tirpintą sviestą. Tuomet supilkite miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais. Dar įberkite citrinos žievelių ir gerai išmaišykite. Torto formoje iš...
1. Vandenį, ištirpinus jame suskaldytą mėtinį saldainį, pusę minutės pavirkite su želiniu cukrumi.
2. Atvėsinkite ir pilkite sluoksnį želės, dėkite agurkų ir taip sluoksniuokite. Kameroje sušąla per pusvalandį. Galima dar įdėti citrinos.
Receptą...
1. Kivius nuplaukite ir nulupkite, supjaustykite maždaug 0,5 cm griežinėliais, o šiuos padalinkite į 4 arba 6 dalis.
2. Zefyrų puseles taip pat supjaustykite gabalėliais.
3. Ant zefyro dėkite kivį ir persmeikite dantų krapštuku. Galima pakartoti...
1. Sumaišykite cukrų, sviestą, kiaušinį ir vanilinį cukrų. Įberkite miltų, druskos ir minkykite tešlą. Išminkę ją, 30 min. palaikykite šaldytuve.
2. Padalykite tešlą į lygias dalis ir kiekvienai suteikite piršto formą. Peiliu padarykite nedidelius...
1. Šokoladą sulaužykite gabalėliais, sumeskite į dubenį, labai lėtai ištirpinkite virš garų, tada nukelkite nuo ugnies ir išmaišykite iki vientisos masės.
2. Kiaušinius gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu karštu vandeniu, kad ant lukštų neliktų...