Dešrelės - visi receptai 2 puslapis
1. Bulves nulupkite, išvirkite pasūdytame vandenyje, sutrinkite košę, įpilkite stiklinę pašildyto pieno, įdėkite sviesto ir gerai išmaišykite.
2. Vaflius perpjaukite pusiau, dėkite bulvių košės (norimo storio sluoksniu), o ant viršaus - dešrelę....
1. Dešrelę apkepkite keptuvėje.
2. Marinuotą agurkėlį ir papriką smulkiai supjaustykite, česnaką sutrinkite. Viską sumaišykite.
3. Bandelę įpjaukite išilgai, į vidų įpilkite pomidorų padažą, sudėkite agurkėlio, paprikos ir česnako masę. Įdėkite...
1. Bulves ir morkas nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Porą nuvalykite, nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais skridinėliais. Svogūnus ir česnakus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
2. Lašinukus supjaustykite smulkiais...
1. Paruoškite padažą: puode storu dugnu įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkintus svogūnus. Sudėkite trintus česnakus ir dar porą minučių pakepinkite. Sudėkite nuluptus smulkintus pomidorus, pagal skonį įberkite druskos, cukraus, maltų juodųjų...
1. Kiaušinius ir pieną išplakite elektriniu plakikliu. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų.
2. Maišydama mediniu šaukštu suberkite miltus (tešla turi būti tarsi skysta grietinė).
3. Apvalų ar stačiakampį nepridegantį kepimo indą ištepkite...
1. Duonos plutą nupjaukite, minkštimą sudėkite į plokščią dubenėlį ir užpilkite vynu.
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite karštame aliejuje ir atvėsinkite.
3. Giliame dubenyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis: faršą, mirkytą duoną...
1. Svogūnus supjautykite stambesniais kvadratėliais (kad būtų patogu verti ant iešmų), česnakus išskirstykite skiltelėmis ir nulupkite.
2. Kiekvieną dešrelę susukite ir pramaišiui su svogūnų gabaliukais ir česnakų skiltelėmis suverkite ant iešmų....