Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dešrelės - visi receptai 2 puslapis

Vafliai įdaryti dešrelėmis

Vafliai įdaryti dešrelėmis 4 asm.

1. Bulves nulupkite, išvirkite pasūdytame vandenyje, sutrinkite košę, įpilkite stiklinę pašildyto pieno, įdėkite sviesto ir gerai išmaišykite. 2. Vaflius perpjaukite pusiau, dėkite bulvių košės (norimo storio sluoksniu), o ant viršaus - dešrelę....
Pikantiškas dešrainis

Pikantiškas dešrainis 1 asm.

1. Dešrelę apkepkite keptuvėje. 2. Marinuotą agurkėlį ir papriką smulkiai supjaustykite, česnaką sutrinkite. Viską sumaišykite. 3. Bandelę įpjaukite išilgai, į vidų įpilkite pomidorų padažą, sudėkite agurkėlio, paprikos ir česnako masę. Įdėkite...
Bulvių sriuba su dešrelėmis

Bulvių sriuba su dešrelėmis 6 asm.

1. Bulves ir morkas nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Porą nuvalykite, nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite plonais skridinėliais. Svogūnus ir česnakus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. 2. Lašinukus supjaustykite smulkiais...
Dešrainis su naminiu pomidorų padažu

Dešrainis su naminiu pomidorų padažu 6 asm.

1. Paruoškite padažą: puode storu dugnu įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkintus svogūnus. Sudėkite trintus česnakus ir dar porą minučių pakepinkite. Sudėkite nuluptus smulkintus pomidorus, pagal skonį įberkite druskos, cukraus, maltų juodųjų...
Dešrelės „marškinėliuose“

Dešrelės „marškinėliuose“ 4 asm.

1. Kiaušinius ir pieną išplakite elektriniu plakikliu. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų. 2. Maišydama mediniu šaukštu suberkite miltus (tešla turi būti tarsi skysta grietinė). 3. Apvalų ar stačiakampį nepridegantį kepimo indą ištepkite...
Graikiški kebabai

Graikiški kebabai 4 asm.

1. Duonos plutą nupjaukite, minkštimą sudėkite į plokščią dubenėlį ir užpilkite vynu. 2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite karštame aliejuje ir atvėsinkite. 3. Giliame dubenyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis: faršą, mirkytą duoną...
Grilio dešrelės

Grilio dešrelės 5 asm.

1. Svogūnus supjautykite stambesniais kvadratėliais (kad būtų patogu verti ant iešmų), česnakus išskirstykite skiltelėmis ir nulupkite. 2. Kiekvieną dešrelę susukite ir pramaišiui su svogūnų gabaliukais ir česnakų skiltelėmis suverkite ant iešmų....