„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Didkepsnis - visi receptai

Jautienos didkepsnis su barbekiu padažu

Jautienos didkepsnis su barbekiu padažu 6 asm.

Šio patiekalo paslaptys: kokybiška mėsa ir ne per ilgas kepimo laikas.

Didkepsniai su keptais česnakais

Didkepsniai su keptais česnakais 4 asm.

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, kad kepdama neišdžiūtų, ir supjaustykite nei per storais, nei per plonais, maždaug 2,5–3 cm griežiniais (kiekvienas turėtų sverti apie 300 g). Mėsos gabalėliams rankomis suteikite gražesnę formą, pagal skonį juos į...
Suvožtinis su didkepsniu ir kepintais svogūnais

Suvožtinis su didkepsniu ir kepintais svogūnais 4 asm.

Sumaišykite visas marinato sudedamąsias dalis ir supilkite į plastikinį maišelį. Įdėkite jautieną, maišelį užriškite ir 15 minučių palikite kambario temperatūroje. Raudonąjį svogūną supjaustykite žiedais. Į sunkią ketaus keptuvę įpilkite aliejaus,...
Didkepsnis su padažu

Didkepsnis su padažu 3 asm.

1. Pirmiausia paruoškite padažą: svogūną ir česnako skiltelę susmulkinkite, apkepkite šaukšte sviesto, suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. 2. Supilkite vyną, sumeskite kapotas prieskonines žoleles, padažą apie 2 min....
Jautienos didkepsnis

Jautienos didkepsnis 2 asm.

1. Jautieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, aliejumi ir palikite 6 val. pasimarinuoti, tada iškepkite karštuose riebaluose ir padėkite šiltai. 2. Paruoškite morkų rutuliukus: morkas sutarkuokite smulkia trintuve,...