Mėsą nuplaukite, nusausinkite, kad kepdama neišdžiūtų, ir supjaustykite nei per storais, nei per plonais, maždaug 2,5–3 cm griežiniais (kiekvienas turėtų sverti apie 300 g). Mėsos gabalėliams rankomis suteikite gražesnę formą, pagal skonį juos į...
Sumaišykite visas marinato sudedamąsias dalis ir supilkite į plastikinį maišelį. Įdėkite jautieną, maišelį užriškite ir 15 minučių palikite kambario temperatūroje. Raudonąjį svogūną supjaustykite žiedais. Į sunkią ketaus keptuvę įpilkite aliejaus,...
1. Jautieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, aliejumi ir palikite 6 val. pasimarinuoti, tada iškepkite karštuose riebaluose ir padėkite šiltai.
2. Paruoškite morkų rutuliukus: morkas sutarkuokite smulkia trintuve,...