„Nesquik“ dribsnius, pūstus ryžius ir kokoso drožles sumaišykite dideliame dubenyje. Zefyriukus ir sviestą sudėkite į atskirą dubenį ir pastatykite jį virš karštų garų. Kartkartėmis pamaišykite ir laukite, kol viskas ištirps. Ištirpusią, minkštutę...
Kukurūzų dribsnius, kondensuotą pieną, migdolus bei sėmenų sėklytes sumaišykite dideliame dubenyje. Turi gautis gan tirštoka masė. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, sudėkite po kupiną šaukštą šios masės ant kepimo popieriumi išklotos skardos....
Ketaus keptuvėje įkaitinę aliejų, apskrudinkite mėsą, vis pavartydami, kad mėsa tolygiai paruduotų. Išimkite mėsą ir pakepkite svogūnus ir česnakus. Vėl sudėkite mėsą į keptuvę ir įdėkite prieskonių, įpilkite sultinio ir alaus. Uždengę dangčiu,...
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite arba sviestu ištepkite 16 cm skersmens kepimo indą. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite į dubenį. Sumaišykite su maltu cinamonu,...
1. Pirmoji diena. Sumaišykite jogurtą ir grūdėtąją varškę, po to įmaišykite ryžių dribsnius. Indą uždenkite maistine plėvele, padėkite į šaldytuvą ir palikite pernakt.
2. Antroji diena. Sumaišykite druską, miltus, sviestą arba aliejų, kukurūzų...
1. Sumaišykite mieles, vandenį, sirupą, aliejų, actą, druską, kmynus ir dribsnius.
2. Suberkite ruginius miltus ir beveik visus kvietinius.
3. Tešlą minkykite tol, kol ji taps elastinga ir nelipni; jei reikės, įberkite dar miltų.
3. Uždenkite...
1. Iš vanilinio cukraus, sviesto, miltų ir grietinėlės sūrio užminkykite tešlą. Padarykite rutulį, suvyniokite į popierių ir laikykite valandą šaldytuve.
2. Iš tešlos iškočiokite maždaug 2 mm storio lakštą. Formele išspauskite 3 cm skersmens...
1. Dribsnius suberkite į puodą, užpilkite vandeniu ir troškinkite apie 20 min. Tada sumeskite džiovintas spanguoles, sudėkite sviestą, supilkite granatų sirupą ir uždenkite.
2. Riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje ir įmaišykite į košę....
1. Visų rūšių dribsnius, džiovintas uogas ir riešutus sumaišykite viename dideliame dubenyje.
2. Sviestą išlydykite ir sumaišykite su medumi (kietą, susicukravusį medų prieš tai galima pakaitinti karšto vandens vonelėje).
3. Dvi dideles kepimo...