„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Greita duona - visi receptai

Greita duona su rozmarinais ir sezamo sėklomis

Greita duona su rozmarinais ir sezamo sėklomis 4 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Šios duonios kilmė – itališka. Panaši ji į fokačiją (it. – focaccia): plokščia, tarsi picos pagrindas, pagardinta Viduržemio jūros regiono prieskoniais. Tinka prie visko – ir kaip užkandis prie vyno, ir prie salotų ir valgyti ją dar šiltą be nieko tiesiog skanu.

Greita duona su alyvuogėmis ir rozmarinais

Greita duona su alyvuogėmis ir rozmarinais 4 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Jei turite 45 minutes laisvo laiko, spėsite išsikepti šios į pitą panašios Viduržemio jūros regiono duonos. Arba pyrago.