1. Kiaušinius išvirkite, perpjaukite pusiau, išimkite trynius, sutrinkite ir sudėkite juos į keptuvę.
2. Taip pat sudėkite šprotus ir sutrinkite juos šakute.
3. Smulkiai supjaustykite pievagrybius ir viską pakepinkite keptuvėje. Masę dėkite į...
1. Užmaišykite blynų masę iš tam skirtų produktų. Jei turite mikserį – pradėkite nuo kiaušinių su cukrumi, tada pilkite truputį pieno, miltų, vandens, pieno, miltų ir vėl vandens. Pabaigoje suberkite aguonas (aš aguonas užpilu verdančiu vandeniu ir...
1. Miltus persijokite ant lentos, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, įpilkite 2–3 šaukštus labai šalto vandens (galima palaikyti šaldymo kameroje) ir minkykite tol, kol tešla nebelips prie rankų. Tada ją suspauskite į vieną gabalą, įvyniokite į...
1. Kopūstų lapus paruoškite kaip paprastiems balandėliams: išpjaukite kotą, 5–7 min. visą gūžę pavirkite sūdytame vandenyje, paskui atšaldykite dubenyje su šaltu vandeniu ir išskirstykite atskirais lapais.
2. Paruoškite įdarą: smulkiai sukapotus...