1. Lydeką nuskuskite, perpjaukite pilvą kuo mažesniu pjūviu, išimkite vidurius, gerai išplaukite. Mėsą atskirkite nuo odos ir ją sumalkite su morka, saldžiąja paprika, svogūnu ir piene mirkytu ir nusunktu batonu. Įmuškite kiaušinį, įpilkite...
1. Razinas ir slyvas nuplaukite, slyvas susmulkinkite, kartu su razinomis 2 val. mirkykite apelsinų sultyse.
2. Svogūnus nulupkite, suvyniokite į foliją, kepkite karštoje orkaitėje, kol suminkštės. Tada atvėsinkite, išskobkite atšalusių svogūnų...
1. Šlauneles išdarinėkite: palikite nesugadintas odeles, o mėsą ir kaulus išimkite. Kaulo palikite tik apie 2 cm (prie šlaunelės galo).
2. Mėsą labai smulkiai supjaustykite ar stambiau sumalkite. Sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais,...
1. Miltus sumaišykite su 5–6 šaukštais vandens, šaukštu aliejaus, žiupsneliu druskos ir žiupsniu ciberžolių, kad išeitų vientisa nelipni tešla. Tešlą suvyniokite į rankšluostį ir 30 min. palikite pastovėti.
2. Krevetes nuplaukite, nusausinkite ir...
1. Slyvas nuplaukite, nusausinkite, susmulkinkite ir pusvalandžiui pamerkite į brendį.
2. Obuolius nuplaukite, sėklalizdžius išskobkite taip, kad būtų vietos įdarui.
3. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite svieste, iki dailiai parus,...
1. Pomidorus perpjaukite pusiau, išskobkite minkštimą.
2. Žiedinį kopūstą truputį apvirkite. Dalį jo sutrinkite trintuvėje ir sumaišykite su pomidorų minkštimu bei tarkuotu sūriu, pagardinkite druska ir pipirais.
3. Šia mase įdarykite pomidorų...