1. Miltus prasijokite ir iš jų suformuokite duobutę. Įmuškite į ją kiaušinius, suberkite druską, supilkite vandenį, alyvuogių aliejų. Viską gerai suminkykite ir iš tešlos suformuokite rutulį. Jeigu reikia – įberkite daugiau miltų ar įpilkite...
Į virtuvinį kombainą arba į marmurinę grūstuvėlę sudėkite kedrines pinijas, bazilikus, česnaką, parmezaną, avies sūrį ir sutrinkite. Pagal skonį įberkite druskos ir lėtai maišydami pamažu pilkite alyvuogių aliejų, kol masė taps grietinės...
1. Ant lentelės suberkite miltus, viduryje padarykite duobutę. Įmuškite kiaušinius, supilkite aliejų, vandenį, įberkite druskos ir suminkykite tešlą. Iš jos iškočiokite du plonus vienodo dydžio lakštus.
2. Ant vieno lakšto 6 cm tarpais po šaukštą...
Kumpio griežinėliais apsukite duonos lazdeles ir dėkite į lėkštę šalia mocarelos gabalėlių bei pomidoriukų.
Mocarelą apšlakstykite aliejumi, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir bazilikų lapeliais.