1. Jautienos nugarinę nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite per pusę, apvoliokite druskos, pipirų ir rozmarinų lapelių mišinyje, apšlakstykite aliejumi ir bent pusvalandį palikite pastovėti.
2. Tada iš abiejų pusių iškepkite ant kaitrios liepsnos (...
1. Maltą mėsą kartu su smulkintu vienu svogūnu 15 minučių patroškinkite karštuose riebaluose. Sudėkite smulkintus pievagrybius, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir dar kiek pakepinkite.
2. Kiaušinius gerai iš...
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus, gerai nuvarvinkite ir padėkite šiltai. Atminkite, makaronai ir druska beriami tik į verdantį vandenį, o verdant makaronus patartina kartkartėmis pamaišyti, kad jie nesuliptų ir...