„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kakava - visi receptai 4 puslapis

Raudonojo aksomo tortas

Raudonojo aksomo tortas 14 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių Celsijaus. 18-20 cm skersmens skardą ištepkite riebalais ir apibarstykite miltais. Daug laiko Jums sutaupys, jei naudosite tris skardas vienu metu (jei turite). Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska,...
Kakavinis pienas

Kakavinis pienas 1 asm.

Į puodelį suberkite kakavos miltelius ir miltelinį cukrų. Pieną pakaitinkite iki virimo, nukaiskite nuo ugnies ir supilkite į puodelį. Išmaišykite, kol kakava ir miltelinis cukrus visiškai ištirps. Įmaišykite vanilės ekstraktą. Atvėsinkite....
Kapučinas su sirupu

Kapučinas su sirupu 2 asm.

Kapučino kavą paruoškite pagal nurodymus ant pakuotės ir atvėsinkite. Kavą supilkite į kokteilių plaktuvą, ten pat sukrėskite ledus, suberkite kakavą, cukrų ir viską išplakite. Kitame inde iki vientisumo išplakite pieną su ledais. Į stiklinę į...
Šokoladiniai jogurto ledai su riešutų sviestu

Šokoladiniai jogurto ledai su riešutų sviestu 4 asm.

Į plaktuvą sudėkite sutirštintą pieną, riešutų sviestą, vanilę ir plakite. Kai masė taps vientisa, sudėkite likusius produktus ir vėl plakite iki vientisos masės. Šaldykite maždaug dvi valandas arba per naktį (kad ledai gerai sušaltų).   Plačiau...
Ryto kokteilis „Žvalumas“

Ryto kokteilis „Žvalumas“ 1 asm.

Visus produktus dėkite į elektrinį smulkintuvą ir išplakite iki vientisos masės.
Šventinis migdolų tortas

Šventinis migdolų tortas 4 asm.

1. Į du puodus įberkite po 400 g cukraus, įpilkite po 1,5 stiklinės vandens ir virkite, kol cukrus ištirps. 2. Migdolus nuplikykite, nulupkite ir sumalkite. 3. Migdolų miltus suberkite į puodą, sudėkite tarkuotą šokoladą, supilkite citrinų sultis...
Kakaviniai keksiukai

Kakaviniai keksiukai 4 asm.

1. Į indą suberkite paprastą ir vanilinį cukrų, vandenį, aliejų bei citrinos sultis ir maišykite, kol ištirps cukrus. 2. Kitame inde persijokite miltus, sodą, druską ir kakavą. 3. Sausus ingredientus suberkite į skystus ir gautą masę gerai išmaiš...
Dvispalvis pyragas su šokoladu

Dvispalvis pyragas su šokoladu 6 asm.

1. Pirmiausia paruoškite šviesią tešlą. Į indą įmuškite 2 kiaušinius, įberkite 5 šaukštus miltų, įpilkite pusę stiklinės cukraus, pusę pakelio vanilinio cukraus, 225 g grietinės ir pusę šaukštelio sodos. 2. Kitame inde iš likusių produktų paruoš...
Kakavinis pyragas

Kakavinis pyragas 5 asm.

1. Nedideliame puode su trupučiu vandens išlydykite sviestą. Supilkite į dubenėlį, įmuškite kiaušinius, sudėkite kakavą, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius (galite įdėti ir cukraus, jeigu paragavus nėra pakankamai saldu). 2. Gautą masę  išmaiš...
Karštas šokoladas su aitriąja paprika

Karštas šokoladas su aitriąja paprika 4 asm.

1. Ištirpinkite šokoladą su grietinėle karšto vandens vonelėje iki vienalytės masės. 2. Įberkite vanilinio cukraus, aitriosios paprikos miltelių, apelsino žievelės, gerai sumaišykite ir mėgaukitės. Taip pat skaitykite: Susipažinkite su...