Patarimas:
Dar vienas variantas kaip galite patiekti šį pagardą: riekelė skrudintos duonos, užtepta moliūgo pagardu su šviežiomis daržovėmis.
Ruošimo eiga:
Moliūgą nulupkite, išvalykite sėklas ir supjaustykite 1-1,5 cm dydžio kubeliais. Imbierą...
Vištieną ir moliūgą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Morkas smulkiai sutarkuokite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pirmiausia suberkite į keptuvę vištieną. Kelias minutes apkepkite. Tada berkite moliūgus ir morkas. Šiek tiek apkepkite. Tada...
Cukinijas nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Nuluptus svogūnus suraikykite pusžiedžiais. Į dubenį sukrėskite daržoves, supilkite visus likusius produktus ir laikykite per naktį šaltai. Perpilkite masę į puodą, už...
1. Kiaušinius nulupkkite, perpjaukite pusiau, išimkite trynius.
2. Česnakus sugrūskite, trynius pertrinkite per sietelį arba sutrinkite elektriniu trintuvu, sudėkite visus kitus recepte nurodytus produktus ir gerai išmaišykite.
3. Gauta mase į...
1. Smulkiai sukapotą svogūną, česnaką ir imbierus 10 min. kepinkite keptuvėje įkaitintame svieste. Sudėkite mėsą ir kepinkite dar 10 min. Tada sudėkite pupeles, prieskonius, įpilkite dvi stiklines vandens ir uždengus troškinkite 20 min.
2....
1. Faršą sumaišykite su smulkintu česnaku, kiaušinio tryniu, džiūvėsėliais, kario padažu. Pagardinkite pipirais ir druska. Labai gerai išmaišykite ir leiskite apie 20 minučių pastovėti, kad įsigertų prieskoniai.
2. Šlapiomis rankomis formuokite...