„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kepta žąsis - visi receptai

Kepta žąsis su obuoliais slyvose

Kepta žąsis su obuoliais slyvose 6 asm.

Tai puikus keliautojo, TV ir radijo laidų vedėjo Vytaro Radzevičiaus receptas, kuris nepadarys gėdos ir šventiniam stalui.

Kepta žąsis su gardžiomis daržovėmis ir dviem padažais

Kepta žąsis su gardžiomis daržovėmis ir dviem padažais 8 asm.

FeedMySister.com: Tai mūsų pagrindinio šventinio stalo patiekalo pasiūlymas – klasikinė kepta žąsis, marinuota su kmynais ir česnakais, ilgai, lėtai kepta su bulvėmis. Ji patiekiama su karamelizuotomis morkomis, vyne patroškintais briuseliniais kopūstais ir dviem padažais – mandarininiu spanguolių ir mėsos. Pastarasis gaminamas iš daržovių, kurios kepa kartu su žąsimi, vyno, sultinio ir kepimo metu išsiskyrusių mėsos sulčių.

Kalėdinė žąsis

Kalėdinė žąsis 6 asm.

1. Žąsį ištrinkite druska, pipirais, česnaku bei garstyčiomis ir palaikykite per naktį. 2. Į žąsies vidų dėkite obuolius, kmynus, česnaką ir džiovintus abrikosus. Kepkite orkaitėje. Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė