Kepti burokėliai - visi receptai

Žemoje temperatūroje keptuvėje kepti burokėliai

Žemoje temperatūroje keptuvėje kepti burokėliai 2 asm.

Tinklaraštis „Bulvių košė“: Žemoje temperatūroje keptus burokėlius ar kitas daržoves galite naudoti kaip garnyrus prie mėsos ir žuvies patiekalų, kaip sudėtinę dalį salotoms arba valgyti pasibarsčius ant viršaus, pavyzdžiui, ožkos sūrio ir skrudintų riešutų.

Burokėlių rizotas

Burokėlių rizotas 4 asm.

Strelkabelka.lt: Reikia prisipažinti, kad rizotas iki šiol man tėra „paturbinta“ ryžių košė, kad ir ką italai bešnekėtų apie šį savo patiekalą. Tik vieni būna labiau vykę nei kiti. Tad reikėtų suprasti, kad šis rizotas yra labiau vykęs už kitus. Receptas šiek tiek adaptuotas iš Gary Mehigano knygos „Lantern Cookery Classics“, nes juk burokėliai ir ožkos sūris yra klasika, ar ne?

Keptų burokėlių užkandėlė

Keptų burokėlių užkandėlė 3 asm.

1. Burokėlius gerai nuplaukite, įvyniokite į foliją ir kepkite iki 200°C įkaitintoje orkaitėje, kol suminkštės – maždaug valandą. Orkaitėje kepti burokėliai suminkštėja, bet nepraranda skonio, todėl jų negalima pakeisti virtais burokėliais. Keptus...
Sumuštiniai su keptais burokėliais

Sumuštiniai su keptais burokėliais 8 asm.

1. Burokėlius nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite kepimo skardoje. 2. Nedideliame indelyje sumaišykite medų, balzaminį actą, aliejų, čiobrelius, kmynus, smulkintus  česnakus, gautu padažu apšlakstykite burokėlius ir kepkite juos...