„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kivis - visi receptai

Limonadas „Tropikana“

Limonadas „Tropikana“ 7 asm.

1. Greipfrutą nulupkite, nuimkite baltas plėveles ir supjaustykite skiltelėmis. 2. Apelsiną ir luptą kivį supjaustykite griežinėliais, braškes perpjaukite pusiau (jei didelės, jei mažos – palikite sveikas). 3. Į ąsotį sudėkite vaisius, užpilkite...
Kivių kokteilis su ledu

Kivių kokteilis su ledu 6 asm.

1. 2 kivius supjaustykite griežinėliais, o kitus su cukrumi dėkite į plaktuvą. Supilkite išspaustas citrinų sultis ir viską kelias sekundes paplakite. 2.  Supilkite obuolių sultis, pridėkite ledukų ir dar kartą gerai išplakite. Į taures pridėkite...
Braškių ir kivių desertas su jogurto padažu

Braškių ir kivių desertas su jogurto padažu 2 asm.

1. Braškes perpjaukite pusiau, jei uogos didelės – į keturias dalis. Kivius nulupkite ir supjaustykite. 2. Smulkiai sukapokite žoleles ir sumaišykite su medumi bei jogurtu. Jei medus sukietėjęs, įstatykite jį į karšto vandens vonelę. Medus suskystė...
Zefyrų ir kivių vėrinukai

Zefyrų ir kivių vėrinukai 2 asm.

1. Kivius nuplaukite ir nulupkite, supjaustykite maždaug 0,5 cm griežinėliais, o šiuos padalinkite į 4 arba 6 dalis. 2. Zefyrų puseles taip pat supjaustykite gabalėliais. 3. Ant zefyro dėkite kivį ir persmeikite dantų krapštuku. Galima pakartoti...
Agrastų ir kivių uogienė

Agrastų ir kivių uogienė 10 asm.

1. Kivius nulupti, supjaustyti kubeliais, apibarstyti cukrumi ir palikti 3 val. 2. Agrastus nuvalyti, kietesnius perpjauti pusiau, sudėti į puodą su kiviais, užvirinti ir maišant kaitinti 20 min. 3. Pusę masės sutrinti maišikliu arba pertrinti...
Maskarponės desertas

Maskarponės desertas 4 asm.

1. Maskarponę, varškės sūrelį, miltelinį cukrų, nutarkuotas citrinų žieveles ir citrinų sultis išsukite iki vientisos masės. 2. Grietinėlę gerai atšaldykite ir išplakite iki standžių putų. Tada atsargiai kabindama šaukštu iš apačios į viršų įmaiš...
Užkandėlė su krabais

Užkandėlė su krabais 2 asm.

1. Greipfrutą ir apelsiną nulupkite, baltąją odelės dalį pašalinkite, minkštimą supjaustykite. 2. Kivius nulupkite, susmulkinkite. 3. Granatų sėklytes atskirkite nuo odelės. 4. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite vaisius, gerai nuvarvintą krabų mė...