1. Varškę gerai pertrinkite su miltiniu cukrumi, migdolų esencija ir 4–5 šaukštais kokosų drožlių.
2. Šlapiomis rankomis išplokite nedidelius blynelius, į vidų dėkite po migdolą ir tarp rankų suformuokite graikinio riešuto dydžio kamuoliukus. Juos...
1. Mažame kiekyje vandens paruoškite pagal instrukciją želatiną ir atvėsusią sumaišykite su trintų braškių tyre. Masę išmaišykite, supilkite į ledų ruošimo formeles ir šaldytuve sustingdykite.
2. Baltą šokoladą ištirpinkite ant garų, įdėkite...
1. Kambario temperatūros sviestą trinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol pasidarys puri masė.
2. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius, kokoso drožles ir išsukite.
3. Tešlą 30 min. laikykite šaldytuve.
4. Iš atšalusios tešlos rankomis...
1. Sviestą išsukite su cukrumi. Maišant vieną po kito įmuškite kiaušinius, sukrėskite grietinę. Kai masė pasidarys vienalytė, suberkite miltus, kokosų drožles ir vėl gerai išmaišykite.
2. Kepimo skardą (didelę, nes iškepusios tešlos lakštą reikės...