Šis puikus skanėstas tiks bet kokiai progai, tad išbandykite! Tortas nėra labai saldus, lengvos rūgštelės jam suteikia vyšnios
Tinklaraštis „Tekstoranas“: Suteptą sustingusį šį pyragą supjausčiau trikampiais, tada karamele sulipdžiau, galiausiai aptepiau trupučiuku balto šveicariško sviestinio kremo, pabarsčiau skrudintais migdolais ir žemės riešutais, tada stogelius apipyliau karamelės likučiais ir šokoladu nupiešiau langiukus.
Tortą „Žalioji Mėlynė“ projektui „100 tortų Lietuvai“ skyrė maisto tinkaraščio kumutesvirtuve.lt autorė Renata Šniolienė.
Šį tortą projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė restorano „IDW Esperanza Resort“ konditerė Danutė Skeberienė.
Šį tortą projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė Druskininkų „Grand SPA Lietuva“.
Šį tortą su kava projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė „Bruzgu saldumynų namai“.
Šį tortą projektui „100 tortų Lietuvai“ pristatė Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centro „Aqua“.