Laimas - visi receptai

Sultinga grilyje kepta vištiena, paskaninta sezamais ir žaliąja citrina

Sultinga grilyje kepta vištiena, paskaninta sezamais ir žaliąja citrina 4 asm.

Vištos krūtinėles paruošti, rodos, paprasta, tačiau visada išlieka nuogąstavimas, jog jos bus sausos. Gera išeitis – kepti pamarinuotas krūtinėles ant labai gerai įkaitintų kepsninės grotelių: karštis „uždarys“ mėsos sultis viduje, šiek tiek paplota mėsa tolygiai ir greitai iškeps, o marinatas praturtins patiekalą puikiu skoniu. 

Gaivusis žaliųjų citrinų pyragas

Gaivusis žaliųjų citrinų pyragas 8 asm.

Vienas iš saldumynų, dabar esančių „ant bangos“ – žaliųjų citrinų pyragas. Jei ragavote ir patiko, pabandykite išsikepti namie!

 

Vasariška pomidorų salsa

Vasariška pomidorų salsa 4 asm.

Pomidorus perpjaukite pusiau, išskobkite visas sėklytes – jų neprireiks. Likusią pomidoro dalį supjaustykite smulkiai kubeliais. Raudoną ir žalią paprikas, svogūną, agurką ir jalapeną supjaustykite smulkiai kvadratėliais ir sumaišykite su pomidorais....
Ant grotelių kepta marinuota lašiša su daržovėmis

Ant grotelių kepta marinuota lašiša su daržovėmis 4 asm.

Dubenyje išmaišykite šaukštą aliejaus su balzaminiu actu ir saldžiu čili padažu bei trupučiu druskos. Šiuo marinatu aptepkite lašišos filė, palikite ją dubenyje su likusiu marinatu ir padėkite į šaldytuvą marinuotis. Morkas nuplaukite šepetėliu ir iš...
Citrusinė lašiša

Citrusinė lašiša 6 asm.

Sumaišykite visus produktus skirtus marinatui ir gerai įtrinkite žuvį iš abiejų pusių. Susukite žuvį į pergamentinį popierių arba maistinę plėvelę ir dėkite šaldytuvą mažiausiai parai. Pagaminsite per 20 min., neskaičiuojant marinavimosi laiko....