„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Ledukai - visi receptai

Ledinė kava su prieskoniais

Ledinė kava su prieskoniais 4 asm.

1. Sudėkite į indą prieskonius. 2. Užpilkite ką tik pagaminta karšta kava. 3. Palikite atvėsti 1 val. 4. Kavą perkoškite. 5. Į indelius įdėkite ledukų ir užpilkite kava. 6. Ant viršaus pabarstykite tarkuotų citrinos žievelių.
Aviečių arbata

Aviečių arbata 4 asm.

1. Juodąją arbatą užpilkite 4 stiklinėmis verdančio vandens. 2. Atvėsinkite ir nukoškite. 3. Aviečių sirupą sumaišykite su pienu. 4. Supilkite arbatą, įdėkite ledukų. 5. Papuoškite šviežiomis avietėmis ir mėtų lapeliais.