1. Sūrį aptepkite majonezu, apibarstykite prieskoniais ir suvyniokite į aliuminio foliją. Kepkite ant grotelių 10–15 minučių iš abiejų pusių.
2. Tuomet nuimkite folijos viršų ir dar kuriam laikui palikite, kad apskrustų. Skanaus!
Skaitykite...
1. Išvirkite neskustas bulves ir morkas. Atvėsinkite ir nulupkite.
2. Kietai išvirkite kiaušinius ir taip pat nulupkite.
3. Bulves, morkas, kiaušinius ir agurkus supjaustykite kubeliais. Suberkite į dubenį. Ant viršaus sukrėskite nusunktus...
1. Faršą iškepkite, pagardinkite mėsos prieskoniais, pipirais, druska ir atvėsinkite. Majonezą sumaišykite su sūreliu ir smulkintu česnaku.
2. Lavašą ištepkite majonezo ir sūrelio mišiniu, ant viršaus suberkite faršą ir paskleiskite po visą lavašą....
1. Susmulkinkite visus maisto produktus. Vieną sūrio lazdelę pasilikite papuošti. Į salotas pagal skonį įberkite pipirų, sudėkite majonezą ir viską sumaišykite.
2.Patiekalą papuoškite žalumynais ir iš sūrio lazdelės padarytu žmogeliuku.
Kulinaro...
1. Obuolius ir apelsiną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Vištieną taip pat supjaustykite kubeliais.
2. Majonezą ir pomidorų padažą sumaišykite ir užpilkite ant supjaustytų produktų. Salotas apšlakstykite citrinų sultimis ir papuoškite ž...
1. Svogūną smulkiai supjaustykite, iš citrinos išspauskite sultis.
2. Visus produktus sumaišykite, pagal skonį įberkite raudonosios aitriosios paprikos miltelių. Skanu su makaronais, ryžiais, mėsos ir daržovių patiekalais.
Plačiau skaitykite: „...
1. Kaparėlius ir alyvuoges susmulkinkite, česnaką sutrinkite.
2. Sumaišykite visus produktus ir pagardinkite citrinos sultimis, druska bei pipirais. Tinka su mėsos, daržovių patiekalais.
Plačiau skaitykite: „Ruošiame padažus įvairiam skoniui“
Visus produktus sumaišykite ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Tinka su bulvėmis, mėsos patiekalais.
Plačiau skaitykite: „Ruošiame padažus įvairiam skoniui“
1. Sutarkuokite sūrį ir susmulkinkite krapus.
2. Sumaišykite visus produktus ir pagardinkite druska bei pipirais. Patiekite šaltą. Tinka su mėsos, žuvies, daržovių, makaronų patiekalais.
Plačiau skaitykite: „Ruošiame padažus įvairiam skoniui“
1. Susmulkinkite agurkėlius ir svogūną.
2. Sumaišykite visus ingredientus ir skanaukite. Tinka su mėsos, daržovių, ryžių patiekalais.
Plačiau skaitykite: „Ruošiame padažus įvairiam skoniui“
1. Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite pailgomis riekelėmis. Kiekvieną riekelę įtrinkite druska, sudėkite į dubenį sluoksniais ir paslėkite 15 minučių. Iš baklažanų išsiskyrusias sultis nupilkite, o riekeles nuplaukite tekančiu vandeniu ir...