Marinuota lašiša - visi receptai

Lašišos „gravlax“ su burokėliais ir pankoliu

Lašišos „gravlax“ su burokėliais ir pankoliu 4 asm.

1. Visus ingredientus, išskyrus lašišą, susmulkinkite iki vientisos masės. 2. Lašišos filė oda į apačią įdėkite į stiklinį arba keraminį indą. Gauta burokėlių mase padenkite lašišos filė viršų, tuomet uždenkite kepimo popieriumi ir maistine plėvele....
Marinuota lašiša su krapais

Marinuota lašiša su krapais 10 asm.

1. Krapus, druską, cukrų ir pipirus sumaišykite. Šiuo mišiniu ištrinkite lašišą, suvyniokite į plėvelę ir 2–3 dienoms padėkite į šaldytuvą. Žuvį supjaustykite plonais griežinėliais ir patiekite su padažu. 2. Paruoškite padažą: garstyčias išplakite...