Maskarponės sūris - visi receptai 4 puslapis

Vištienos suktinukai su maskarponės įdaru

Vištienos suktinukai su maskarponės įdaru 3 asm.

1. Pasigaminkite suktinukų įdarą. Į atskirą indelį sudėkite maskarponę, susmulkintus ananasus, mėtas, sutraiškytą česnako skiltelę. Viską išsukite iki vientisos masės. 2. Išmuškite vištieną, bet ne per plonai, kad vėliau vyniojami suktinukai neplyš...
Keksiukai su maskarponės kremu

Keksiukai su maskarponės kremu 6 asm.

1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakite iki putų. Sviestą išsukite su cukrumi ir žiupsneliu druskos. 2. Į sviestą įmaišykite kiaušinius, miltus, pagal skonį dėkite įdarą (pvz. kakavos, šokolado, riešutų, aguonų ar pan.)....
Gaivus nekeptas tortas su maskarpone ir cinamonu

Gaivus nekeptas tortas su maskarpone ir cinamonu 12 asm.

1. Susmulkinkite smulkintuvu riešutus, sausainius iki trupinių ir sumaišykite su išlydytu sviestu. 2. Gautą masę dėkite į torto formą ir formuokite torto pagrindą. Kad sustingtų, 30 min. dėkite į šaldytuvą. 3. Užpilkite želatiną šaltu vandeniu ir...
Sūrio tortas

Sūrio tortas 6 asm.

1. Sausainius sumalkite į smulkius trupinius ir sumaišykite su lydytu sviestu. 2. Sausainių mase ištepkite kepimo formos dugną ir šonus, kad nebūtų jokių tarpelių. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių. 3. Sūrį suplakite su...
Tortas „Maskarponės persikinis“

Tortas „Maskarponės persikinis“ 10 asm.

1. Sausainius bei riešutus sumalkite mėsmale ir sumaišykite su tirpintu sviestu. Šiek tiek šalto sviesto pasilikite skardai tepti. Gauta mase išklokite torto formą ir kepkite apie 10-13 min. Palaukite, kol atvės. 2. Jogurtinėje grietinėje iš...
Damų desertas

Damų desertas 4 asm.

1. Išplakite kiaušinių trynius su kondensuotu pienu, sudėkite maskarponės sūrį ir sumaišykite. 2. Sausainius pamirkykite kavoje. 3. Dėkite į indą mirkytus sausainius, ant jų tepkite ar pilkite marskaponės masę, tada dar kartą sausainius ir vėl...
Desertas su maskarponės sūriu

Desertas su maskarponės sūriu 2 asm.

1. Kavą užplikykite ir atvėsinkite. 2. Maskarponės sūrį išplakite su kondensuotu pienu, supilkite kavą, gerai sumaišykite. 3. Į taures dėkite braškių, užpilkite išplakta mase ir uždėkite tarkuoto pieninio šokolado. 4. Palaikykite per naktį ir...
Vaisinis vaikiškas maskarponės tortas

Vaisinis vaikiškas maskarponės tortas 8 asm.

1. Kiaušinius iki purumo išplakite su 2 šaukštais milteliniu cukrumi, miltais ir krakmolu. 2. Skardą ištepkite sviestu, supilkite į torto formą tešlą ir kepkite 10 min. 3. Maskarponę sumaišykite su trinta varške. 4. Grietinėlę suplakite su...
Maskarponės tortas „Bobų vasara“

Maskarponės tortas „Bobų vasara“ 12 asm.

1. Sausainius sumalkite su riešutais, supilkite sutirštintą pieną ir garuose tirpintą sviestą. Gautą masę sumaišykite. 2. Torto kepimo formą ištepkite sviestu. Sausainių mase padenkite formos dugną, kraštus. Įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 10...
Desertas su maskarpone

Desertas su maskarpone 4 asm.

1. Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su maskarpone, supilkite citrinų sultis, grietinėlę, suberkite paprastą bei vanilinį cukrų ir elektriniu plakikliu išsukite iki vientisos masės, tada įmaišykite kokosų drožles ir įdarą bent pusvalandį...
Tortas su maskarpone „Saldi nuodėmė“

Tortas su maskarpone „Saldi nuodėmė“ 12 asm.

1. Kiaušinius išplakite su cukraus sirupu ir 2 šaukštais grietinėlės. Įmaišykite garuose tirpintą sviestą. Tuomet supilkite miltus, sumaišytus su kakava ir kepimo milteliais. Dar įberkite citrinos žievelių ir gerai išmaišykite. Torto formoje iš...
Maskarponės saldainiai

Maskarponės saldainiai 4 asm.

1. Į molinį dubenėlį suberkite tarkuotą šokoladą, sudėkite kokosų aliejų. Statykite indą į prikaistuvį su karštu vandeniu ir maišykite, kol masė taps vientisa. 2. Ištraukusi dubenį iš vandens vonelės, po šaukštą įmaišykite maskarponę. 3. Atvėsusią...
Braškių ir kiaušininio likerio pyragėliai

Braškių ir kiaušininio likerio pyragėliai 5 asm.

1. Visus tešlai skirtus produktus (išskyrus miltus) išsukite maišikliu (antgaliais, skirtais tešlai minkyti), paskui suberkite miltus ir išminkykite rankomis. Suvyniotą į plėvelę tešlą laikykite šaldytuve mažiausiai 30 min. 2. Dešimt dantytų...
Itališkas braškių desertas

Itališkas braškių desertas 6 asm.

1. Kavos pupeles iš vakaro užpilkite grietinėle ir laikykite šaldytuve. 2. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius su cukrumi išsukite iki purumo. Į juos įmaišykite maskarponę, citrinų sultis. 3. Kavos pupeles išgriebkite iš grietinėlės....
Varškėtis su maskarpone

Varškėtis su maskarpone 6 asm.

1. Iš visų tešlai skirtų produktų (sviestas turi būti kambario temperatūros) užminkykite tešlą, įdėkite į maišelį ir apie 1 val. palaikykite šaldytuve. 2. Iš sustingusios tešlos iškočiokite du turimos formos dydžio lakštus ir 200°C karštumo orkaitė...
Sluoksniuotas desertas

Sluoksniuotas desertas 4 asm.

1. Nuplaukite ir nuvarvinkite uogas. Stiklinę braškių sutrinkite su dviem šaukštais cukraus. 2. Iš maskarponės sūrio, grietinėlės, cukraus ir vanilinio cukraus elektriniu plakikliu suplakite purų kremą. Prieš tiekdama šiek tiek atšaldykite. 3. Į...
Maskarponės sūrio tortas

Maskarponės sūrio tortas 8 asm.

1. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Baltymus suplakite iki standžių putų, toliau plakdama dalimis įmaišykite cukrų, sudėkite kiaušinių trynius. Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę, išmaišykite....
Tiramisu su uogomis

Tiramisu su uogomis 8 asm.

1. Kavos pupeles iš vakaro užpilkite grietinėle ir laikykite šaldytuve. 2.Baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius išsukite su 4 šaukštais cukraus iki purumo. Baltymus išplakite su likusiu cukrumi iki standžių putų. Abi mases atsargiai sumaišykite....
Maskarponės desertas

Maskarponės desertas 4 asm.

1. Maskarponę, varškės sūrelį, miltelinį cukrų, nutarkuotas citrinų žieveles ir citrinų sultis išsukite iki vientisos masės. 2. Grietinėlę gerai atšaldykite ir išplakite iki standžių putų. Tada atsargiai kabindama šaukštu iš apačios į viršų įmaiš...
Tiramisu

Tiramisu 5 asm.

1. Kiaušinius kruopščiai nušveiskite šepetėliu ir gerai nuplaukite, tada perliekite verdančiu vandeniu, kad neliktų jokių bakterijų. Atskirkite baltymus nuo trynių. 2. Trynius iki vientisos masės išplakite su cukrumi, įmaišykite į maskarponę ir vė...