„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Mielės - visi receptai 7 puslapis

Mini užkandėlės

Mini užkandėlės 4 asm.

1. Pirmiausia užmaišykite tešlą: mieles ir cukrų užpilkite drungnu vandeniu, gerai išmaišykite ir palaukite, kol mielės suputos. 2. Didesniame dubenyje sumaišykite persijotus miltus ir druską, viduryje suformuokite duobutę, į ją supilkite mieles...
Mieliniai blynai su uogomis

Mieliniai blynai su uogomis 5 asm.

1. Mieles sutrupinkite ir išsukite su 2 šaukštai cukraus. 2. Į mielių mišinį supilkite kambario temperatūros pieną, viską gerai išmaišykite, pridenkite medvilniniu rankšluostėliu ir padėkite šiltai maždaug 30 min., kol mielės ims burbuliuoti ir...
Mielinis moliūgų pyragas

Mielinis moliūgų pyragas 8 asm.

1. Nedideliais gabaliukais supjaustytą moliūgų minkštimą užpilkite puse stiklinės vandens ir ant mažos ugnies patroškinkite 30 min. Ataušusią masę sutrinkite plakikliu. 2. Mieles užpilkite šiltu pienu, įdėkite šaukštelį cukraus, šaukštą miltų ir...
Mieliniai blynai

Mieliniai blynai 4 asm.

1. 200 ml šilto pieno išmaišykite mieles, cukrų, kelis šaukštus miltų ir pastatykite šiltai, kad pakiltų.  2. Į pakilusią masę supilkite likusį pieną, sudėkite kiaušinių trynius, suberkite visus miltus, truputį pasūdykite, supilkite lydytą sviestą....
Mielinės Jerevano spurgos

Mielinės Jerevano spurgos 6 asm.

Vienas iš labai ryškių Jerevano įspūdžių – spurgos. Kiek neįprastos formos – plokščios, tirpstančios burnoje, įdarytos plikytu kremu... Tikras skanumėlis. :) 1. Mieles ištrinkite su 1 šaukštu cukraus, supilkite vandenį ir 2-3 šaukštus miltų....