Paprastai paruošiami, tačiau skoniu nustebinsiantys sumuštiniai idealiai tiks pusryčiams.
Šių spalvingų salotų receptą pristato subalansuotą maistą gaminančios bei tiekiančios kompanijos „Kūno kultūra“ virtuvės šefas Ignas Štuka.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai: Nors ir neturtingi kalorijų, tačiau sotūs. Ši baklažanų savybė ypač patiks tiems, kurie rudens šaltyje greitai išalksta, bet mėsą valgo saikingai. Todėl įdaryti baklažanai su dviem sūriais taps savarankišku karštu patiekalu sočiai (ir tuo pat metu lengvai) vakarienei.
Miško žvėrys: Puikus, originalus užkandis, jei turite bent porą saujų šviežių voveraičių.
Šiltesnio klimato Europos šalyse ypač populiarūs įdaryti pyragai po truputį įsitvirtina ir Lietuvoje. Puiku tai, kad juos galima valgyti ir šiltus, ir šaltus, o šįkart išmėginkite lengvo pomidorų pyrago su mocarela receptą.
Pomidoras ir mocarela – klasiškas duetas, idealiai atskleidžiantis geriausias vienas kito skonio savybes. Toks derinys itin tiks lengvai vasaros vakarienei. Tačiau viskas ne taip nuspėjama, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio – šia salotas verta ruošti su keliomis skirtingomis pomidorų rūšimis.
FeedMySister.com: Minkšta mocarela, traški ciabata, apelsino sultimis grazūruotas šparagas ir susipynę baziliko, mėtų ir meškinio česnako aromatai... Nedarykite nuolaidų skoniui ir naudokite tikrą mocarelą, o ne prastas kopijas. Tikra mocarela yra gaminama iš buivolių pieno ir labai skiriasi tiek vaizdu, tiek ir skoniu nuo kopijų.