„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Paska - visi receptai

Velykinė „Paska“

Velykinė „Paska“ 8 asm.

Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite minkštą sviestą, cukrų, kondensuotą pieną ir viską gerai išmaišykite. Išplakite grietinėlę ir palengva įmaišyti į varškės masę. Spanguoles nuplikykite ir pamerkite į stiklinę su romu. Į varškės masę sudėkite...
„Paska“: nekeptas varškės pyragas su vyšniomis

„Paska“: nekeptas varškės pyragas su vyšniomis 6 asm.

Per sietelį išspauskite kiek įmanoma daugiau vandens iš varškės, įdėkite į marlę ir, pakabinę virš indo, palikite per naktį. Vyšnių brendį (likerį) sumaišykite su cukrumi ir užvirinkite, tada dėkite vyšnias, dar šiek tiek palaikykite ir nuimkite nuo...