Socialiniuose tinkluose vystomo kanalo „My Cozy Garden“ autorė Solveiga Jančiauskaitė sako, kad skambus užkandžio pavadinimas tikrai nereiškia, kad jį bus sudėtinga pagaminti, o ingredientai bus brangūs.
Tinklaraštis „Du Mėnuliai“: Salotoms rinkitės tvirtesnes, traškias kriaušes. Riešutus būtinai prieš tai pakepinkite, o mėlynąjį pelėsinį sūrį rinkitės kokį norite (aš naudojau „Memel Blue“).
Šis užtepas ypač skanus su duonos lazdelėmis. Jomis galite tiesiog kabinti užtepą iš indo, kuriame jis patiektas.
Šioje sriuboje draugiją bulvėms palaiko (taigi, ir sriubą lengvesne paverčia) kalafiorai, o derinį vainikuoja sūris.
Nesunkiai pagaminamas bulvių patiekalas, o pikantiškumo jam suteikia pelėsinis sūris.
Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Sūris neretai vadinamas užkandžių karaliumi. Siūlau paragauti itin paprastai ir greitai pagaminamą bei nuostabų aromatą skleidžiantį baltojo pelėsinio sūrio užkandį.
Norite paįvairinti vaišių stalą? Pagaminkite gaivių ir maistingų vynuogių ir sūrio salotų.