„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Pica - visi receptai 3 puslapis

Klasikinė itališka pica „Margherita“

Klasikinė itališka pica „Margherita“ 6 asm.

1. Paruoškite tešlą: ištirpdykite alaus mieles vandenyje, gerai išmaišykite, paskui įberkite miltų, druskos, įpilkite vandens ir viską išminkykite. Gautą tešlą uždenkite drėgnu rankšluosčiu ir 2 val. palaikykite šiltoje sausoje vietoje. Iškilusią...
Pica su krevetėmis

Pica su krevetėmis 3 asm.

1. Miltus suberkite į dubenį, viduje padarykite duobutę, į ją sudėkite trupintas mieles, suberkite cukrų ir druską, įpilkite 4 šaukštus šilto vandens. Mielių masę lengvai ištrinkite, tada ant viršaus berkite miltų, dubenį uždenkite rankšluostuku ir...
Pica su jautiena ir džiovintais pomidorais

Pica su jautiena ir džiovintais pomidorais 2 asm.

Juodaisiais pipirais bei druska pagardintą maltą mėsą maišydama 15 minučių pakepinkite  karštuose riebaluose. Paruoškite tešlą papločiui: į dubenį suberkite miltus, viduryje padarykite duobutę. Suberkite cukrų, druska, mieles, supilkite aliejų,...
Pica su voveraitėmis

Pica su voveraitėmis 4 asm.

1. Pirmiausia paruoškite tešlą: mieles sumaišykite su žiupsneliu cukraus, užpilkite puse puodelio šilto vandens ir palikite pastovėti. 2. Puodelį miltų dubenyje sumaišykite su druska, tada supilkite mielių mišinį, likusius miltus, vandenį ir aliejų...
Pica su mocarela

Pica su mocarela 2 asm.

1. Tešlą atšildykite, bet nekočiokite. Tada formele išspauskite norimo dydžio apskritimus ir juose padarykite po nedidelę duobutę. 2. Į ją krėskite šakute sutrintų pomidoriukų, berkite po truputį tarkuoto sūrio, alyvuogių, dėkite gerai nuvarvintos...
Varškės pica

Varškės pica 4 asm.

1. Varškę, kiaušinius, druską ir cukrų sumaišykite ir išsukite iki vientisos masės. 2. Sodą užgesinkite citrinų sultimis, sumaišykite su grietine ir sudėkite į varškės masę. Įmaišykite miltus, užminkykite tešlą ir iš jos iškočiokite 4 vidutinio...
Pica su mocarela ir paprikomis

Pica su mocarela ir paprikomis 2 asm.

1. Tešlą atšildykite, išpjaukite du apskritimus ir abu lakštus klokite į kepimo popieriumi išklotą skardą. 2. Pesto padažą, aliejų, raudonėlius ir citrinų sultis sumaišykite, gautą mišinį tepkite ant lakštų. 3. Pomidorus nuplaukite, galus į...