Kiaušinius išplakite su pienu, kakava ir cukraus milteliais. Kokosų aliejų išlydykite, truputį ataušinkite, išmaišykite su vaniliniu cukrumi ir įmaišykite į kiaušinių plakinį. Stačiakampę kekso ar pašteto formą išklokite maistine plėvele, į...
Indelyje virš garų ištirpinkite baltąjį šokoladą. Minkštą sviestą suplakite su milteliniu cukrumi. Paplakite kiaušinį ir, nuolat maišydama, supilkite į sviesto masę. Sudėkite ištirpintą šokoladą ir iš lėto supilkite pieną. Suberkite persijotus...
Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, kukurūzų krakmolą, žiupsnelį druskos ir supilkite pieną. Viską gerai išmaišykite šluotele, tuomet įmaišykite kiaušinių trynius. Kaitinkite ant vidutinės ugnies nuolat maišydami šluotele, kad nesukristų į gumulė...
Pieną supilkite į prikaistuvį, statykite ant ugnies. Kai užvirs, ugnį sumažinkite, kaitinkite apie 5 min. Nukaitusi maišykite, kol pieno temperatūra nukris maždaug iki 45 laipsnių. Pamatuokite virtuviniu termometru. Tokio prietaiso neturite? Įkiš...
Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną, mineralinį vandenį, aliejų. Viską gerai suplakite. Pagal skonį įberkite druskos. Maišydama po šaukštą suberkite persijotus miltus (tešla turi būti vidutiniškai skysta). Palikite masę 20 min....
Mielinei tešlai:
Pieną užvirinkite ir atvėsinkite iki kūno temperatūros. Mieles moliniame dubenėlyje sutrupinkite, užpilkite 2 šaukštais pieno ir žiupsniu cukraus, palaukite, kol suputos. Miltus persijokite per sietelį, suberkite druską ir cukrų,...
Mielinei tešlai:
Pieną užvirinkite ir atvėsinkite iki kūno temperatūros. Mieles moliniame dubenėlyje sutrupinkite, užpilkite 2 šaukštais pieno ir žiupsniu cukraus, palaukite, kol suputos. Miltus persijokite per sietelį, suberkite druską ir cukrų,...
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Celsijaus. Skardą ištepkite riebalais ir apibarstykite smulkintais riešutais. Ryžius virkite piene ant lėtos ugnies. Įdėkite šaukštą sviesto ir supilkite cukrų bei druską. Toliau virkite, kol suminkštės ryžiai....
Pirmiausiai paruoškite mielinę tešlą. Kiaušinius gerai ištrinkite su cukrumi ir druska. Įmaišykite minkšto sviesto ir pašildyto pieno. Į miltus suberkite mieles ir šią masę supilkite į kiaušinių masę. Viską gerai išminkykite. Apdenkite švariu rankš...
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių Celsijaus. 18-20 cm skersmens skardą ištepkite riebalais ir apibarstykite miltais. Daug laiko Jums sutaupys, jei naudosite tris skardas vienu metu (jei turite). Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska,...
Į dubenį sutrupinkite baltąjį sūrį, įmaišykite majonezą, garstyčias, vorčesteršyro padažą, smulkintus česnakus, virtus kiaušinius ir pieną. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai sumalkite blenderiu ir padėkite į šaldytvą 30 min. Patiekite...
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Celsijaus. Skardą ištepkite riebalais ir apibarstykite miltais. Išplakite kiaušinius kartu su cukrumi, įpilkite pieno ir vanilės ekstrakto. Viską gerai išmaišykite. Batoną supjaustykite į 2 cm skersmens...
Užvirkite pieną. Jei neturite mėtinio šokolado, jame keletą minučių pakaitinkite mėtos šakelę, kurią paskui ištraukite ir sudėkite šokolado gabaliukus. Išpilstykite gėrimą, papuoškite zefyro kubeliais ir mėtos lapeliais.
Pieną užvirkite, jame ištirpinkite šokolado gabalėlius ir maišydamos dar pakaitinkite. Išpilstykite į puodelius ir papuoškite plakta grietinėle, pabarstyta pipirais. Skanaus!
Pieną užvirkite ir dar šiek tiek pakaitinusios ištirpinkite jame baltojo šokolado gabalėlius. Išpilstykite į puodelius ir papuoškite plakta grietinėle.
Pieną užvirinkite, įdėkite susmulkintą šokoladą ir kaitindami maišykite, kol jis ištirps. Išpilstykite gėrimą į puodelius, užbarstykite supjaustyto zefyro kubelių ir šokolado drožlių.
Į nemažą prikaistuvį storu dugnu supilkite pieną, įmeskite cinamonų lazdeles, vanilės sėklytes iš ankšties ir pačią ankštį. Ant silpnos ugnies užvirinkite pieną ir suberkite cukrų, kaitinkite nuolat maišydami, kol cukrus ištirps. Supilkite ryž...