Pipirmėtės - visi receptai

Kepta jautienos išpjova

Kepta jautienos išpjova 4 asm.

Mėsą nuplaukite ištrinkite druska, pipirais, smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis, česnaku ir aliejumi. Palikite marinuotis iki valandos. Kepkite ant įkaitintų grilio grotelių uždengę dangčiu iš 4 pusių po 8 minutes.
Putojantis pipirmėčių ir imbierų gėrimas

Putojantis pipirmėčių ir imbierų gėrimas 6 asm.

1. Uogas užšaldykite šaldiklyje vandens kubelių formelėse su vandeniu. 2. Mėtų šakeles ir tarkuotą imbierą užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pusvalandžiui. Nukoškite ir  atšaldykite. 3. Pipirmėčių ir imbierų arbatą supilkite į ąsotį, sudė...