„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Piršteliai - visi receptai

Bulviniai piršteliai su špinatais ir garstyčių padažu

Bulviniai piršteliai su špinatais ir garstyčių padažu 4 asm.

Šiuose bulviniuose piršteliuose dera skirtingos tekstūros bei skoniai: piršteliai traškūs išorėje, minkšti ir purūs viduje. Švelnų bulvių saldumą papildo pikantiškas grietinėlės ir garstyčių padažas, o špinatai patiekalui suteikia kiek daugiau spalvų ir naujų skonių.

Kulinarinė pamokėlė: gaminame žuvų pirštelius

Kulinarinė pamokėlė: gaminame žuvų pirštelius 8 asm.

Žuvų piršteliai – puikus dalykas, kai norisi valgyti, o laiko turi vos kelias minutes. Tačiau pirkti pusgaminius – ne pats sveikiausias pasirinkimas. Ką tokiu atveju daryti? Pasigaminkime pačios pirštelių!

Šis patiekalas sotus, skanus, nebrangus ir lengvai virškinamas. Tad jei kada rasite laisvo laiko, verta pasigaminti daugiau pirštelių. Sudėliokite juos norimo dydžio porcijomis ir užsišaldykite. Taip žuvų piršteliai gali gulėti ilgai ir neprarasti maistinių vertybių. Kai tik norėsite greitai užkąsti, išsikepsite jų, kiek reikia, – ir štai pietūs akimirksniu paruošti!

Veršienos piršteliai

Veršienos piršteliai 3 asm.

1. Veršienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, smulkiai tarkuota bulve, tarkuotu svogūnu, pagardinkite pipirais, druska, gerai išmaišykite ir formuokite pailgus pirštelius. Apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir apkepkite aliejuje iš visų pusių. 2. Sudė...
Traškūs piršteliai

Traškūs piršteliai 10 asm.

1. Bulves nuskuskite, supjaustykite gabalėliais ir išvirkite pasūdytame vandenyje. 2. Išvirtas bulves gerai nuvarvinkite, kelis kartus permalkite mėsmale ir sukrėskite į gilesnį dubenį. 3. Į dar karštą košę įmaišykite sviesto, įmuškite trynius....