Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pjausniai - visi receptai

Pjausnių suktinukai su garstyčiomis ir šonine

Pjausnių suktinukai su garstyčiomis ir šonine 6 asm.

Šoninę perpjaukite pusiau išilgai. Pjausnius nuplaukite, nusausinkite ir šiek tiek pamuškite. Tada kiekvieną jų perpjaukite pusiau ir išilgai taip, kad iš viso išeitų 12 mėsos juostelių. Ant jų paskirstykite garstyčių  ir medaus padažą ir ant...
Aštrus kepsnys

Aštrus kepsnys 1 asm.

Pjausnį įdėkite į polietileninį maišelį ir išmuškite kočėlu – taip apsaugosite virtuvę nuo aptaškymo. Paskui įtrinkite mėsą prieskoniais (druska, pipirais, česnakais) ir apkepkite ją iš abiejų pusių keptuvėje. Ant apkepto kepsnio dėkite apkeptas...
Maltas jautienos pjausnys

Maltas jautienos pjausnys 4 asm.

Bandelę išmirkykite vandenyje, nuspauskite ir sudėkite į dubenį. Nulupkite svogūnus, vieną supjaustykite ir pakepinkite, kol gražiai pageltonuos. Į dubenį sukrėskite keptus svogūnus, maltą mėsą, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir...
Marinuoti veršienos pjausniai

Marinuoti veršienos pjausniai 4 asm.

1. Du šaukštus aliejaus sumaišykite su actu, sugrūstu česnaku, petražolėmis, svogūnų laiškais ir žiupsneliu pipirų. Į marinatą pamerkite mėsą, uždenkite ir laikykite šaldytuve ne trumpiau kaip 24 val. Per tą laiką bent porą kartų apverskite. 2....
Malti pjausniai su sviestu, pagardintu žalumynais

Malti pjausniai su sviestu, pagardintu žalumynais 4 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su žalumynais, druska ir pipirais. Rankomis formuokite pailgą dešrelę ir dėkite valandai į šaldiklį. 2. Kiaulienos faršą labai gerai sumaišykite su smulkintu svogūnu, žalumynais, kmynais, pipirais,...