Kad iš cukinijų galima kepti ne tik blynus ar rimtus apkepus, žino daugelis, tačiau ši daržovė taip pat ir puikus saldžiųjų kepinių ingredientas. Siūlome itin nesudėtingo pyrago receptą, o didysis ir skanusis triukas – pagardinti jį lengvu plaktos grietinėlės kremu. Tikrai nepasigailėsite!
Miško žvėrys: Prieš gerus 10 metų mama su kolegėmis kelissyk per savaitę apsilankydavo kepyklėlėj, kur pirkdavo „Jonį“ – morenginį vyniotinį su mandarinais. Paragavusi išsyk supratau, kodėl jis toks populiarus, tad privalėjau atkartoti namuose.
Braškės su plakta grietinėle – klasikų klasika, tačiau šįkart išbandykite kiek papildytą šio deserto versiją – grietinėlę „pastiprinkite“ šampanu ir pajuskite, kaip šis gėrimas keičia deserto skonį.
Šis desertas – tikras vasaros, lengvumo, elegancijos įsikūnijimas. Purus biskvitas, švelni grietinėlė, kvapnios šviežios braškės – nepakartojamas derinys. Net jei nė sykio neruošėte vyniotinio, šįkart įsidrąsinkite, nieko sudėtingo šiame recepte nėra, o skonis – nepakartojamas!