Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pyragas - visi receptai 14 puslapis

Lašišos ir kreminio sūrio pyragas

Lašišos ir kreminio sūrio pyragas 4 asm.

Miltus sumaišykite su cukrumi ir druska. Per vidurį dėkite pasmulkintą šaltą sviestą ir peiliu kapokite tešlą, kol gausite daug trupinukų (lyg ruoštume „Napoleono“ tešlą). Supilkite ledinį vandenį ir šaltomis rankomis greitai sulipdykite tešlos...
Kavos tinginys

Kavos tinginys 4 asm.

Grūstuve ar rankomis sutrupinkite sausainius. Anakardžius šiek tiek paskrudinkite ir susmulkinkite peiliu. Sutirštintą (kondensuotą) pieną sumaišykite su kava. Galite pirkti ir jau paruoštą sutirštintą pieną su kava. Sviestą ištirpinkite (tik neuž...
Pyragas su sidru ir obuolių rožytėmis

Pyragas su sidru ir obuolių rožytėmis 4 asm.

Reikės 22–24 cm skersmens negilios kepimo formos. Pyrago pagrindui miltus sumaišykite su maltais migdolais. Minkštą sviestą išsukite su milteliniu cukrumi, vanile ir apelsino žievele. Įplakite kiaušinį, suberkite miltų mišinį. Išminkykite minkštutę...
Sūrio pyragas su citrinomis

Sūrio pyragas su citrinomis 4 asm.

Avižinius sausainius smulkiai sutrupinkite ir sumaišykite su maltais riešutais, minkštu sviestu. Gautą masę verskite į kepimo formą (recepto autorė naudojo 24 cm skersmens), išklotą kepimo popieriumi, paskirstykite po paviršių ir šiek tiek suslėkite...
„Raffaello“ sūrio pyragas

„Raffaello“ sūrio pyragas 4 asm.

Naudosime 24 cm skersmens tortinę.   Tortinę išklokite kepimo popieriumi. Sausainius sutrupinkite ir maišykite su kokoso drožlėmis bei sviestu, kol gausite daug drėgnų trupinukų. Trupinius berkite į paruoštą tortinę, paskirstykite po visą paviršių...
Sūrio pyragas su sausainiais

Sūrio pyragas su sausainiais 4 asm.

Naudokite 24–26 cm skersmens tortinę. Tortinę išklokite kepimo popieriumi. Sausainius sumalkite ir iki vientisos masės išmaišykite su „Philadelphia“ sūriu. Viską sukrėskite į tortinę ir pirštais suslėkite pyragui pagrindą. Pastatykite į šaldytuvą. Ž...
Sūrio pyragas su džiovintomis slyvomis

Sūrio pyragas su džiovintomis slyvomis 4 asm.

Naudosime 26 cm skersmens tortinę. Jei turite laiko, slyvas užpilkite brendžiu ir palaikykite nors ir per naktį, recepto autorė taip jas „brandino“ vos kelias valandas. Džiovintas slyvas pasmulkinkite peiliu, užpilkite vaniliniu cukrumi, citrinos...
Pyragas „Angelo ašaros“

Pyragas „Angelo ašaros“ 4 asm.

Reikės 26 cm skersmens tortinės. Pasiruoškite pyrago pagrindą. Tortinę išklokite kepimo popieriumi. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Sviestą išsukite su cukrumi ir druska, įplakite kiaušinį. Suberkite pusę miltų ir kepimo miltelius, išmaišykite....
Pyragas „Spragtukas“

Pyragas „Spragtukas“ 4 asm.

Kepimo popieriumi išklokite 26 cm skersmens tortinę. Kiaušinius suplakite su tryniais, cukrumi, kakava ir kepimo milteliais. Įmaišykite miltus ir maltus riešutus. Tešlą pilkite į paruoštą tortinę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie pusvalandį...
Virtas pyragas

Virtas pyragas 4 asm.

Kiaušinius, pieną ir cukrų sudėkite į puodą, išplakite. Į tą patį puodą įdėkite pakelį sviesto ir sutrupintus sausainius. Maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies, kol sviestas ištirps. Kaitrą šiek tiek padidinkite ir viską užvirkite. Maišykite, kol...
Obuolių pyragas su „Rududu“

Obuolių pyragas su „Rududu“ 4 asm.

Margariną iki purumo plakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmuškite kiaušinius. Po truputį įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais, sumaiš...
Štolenas su varške

Štolenas su varške 4 asm.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cukrumi, druska, cukatais, razinomis ir riešutais. Per vidurį padarykite duobutę ir sudėkite sviestą, varškę, įmuškite kiaušinius ir įpilkite vanilės ekstraktą. Rankomis suminkykite vientisą tešlą....
Dviejų ingredientų pyragas su „Nutella“

Dviejų ingredientų pyragas su „Nutella“ 5 asm.

Receptas ypatingas tuo, kad jam reikia vos dviejų ingredientų. Šokoladinio kremo Nutella ir kiaušinių. Pagaminti nesudėtinga, o rezultatas žavi. Tai buvo vienas geriausių braunių, kokius esu ragavusi.
Trupininis pyragas su uogiene

Trupininis pyragas su uogiene 10 asm.

Šaltą sviestą sutarkuokite, sumaišykite su miltais, cukrumi, kepimo milteliais ir viską trinkite tarp delnų, kol susidarys trupiniai. Į trupinius įmuškite kiaušinį ir viską minkykite, kol susidarys vientisa tešla. Trečdalį tešlos suvyniokite į...
Apverstas bananų pyragas

Apverstas bananų pyragas 10 asm.

Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Į kepimo skardą įdėkite 40 g sviesto ir jį dėkite į įkaitintą orkaitę, kol sviestas ištirps. Sviestui ištirpus juo ištepkite formos kraštus ir likusį sviestą tolygiai paskirstykite kepimo formos dugne ir ant jo, lygiu...
Trapus pyragas su silkėmis

Trapus pyragas su silkėmis 4 asm.

Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite smulkintus pievagrybius ir svogūnus. Patroškinkite. Kai suminkštės, suberkite smulkiai supjaustytą silkės filė ir džiovintus pomidorus. Pagardinkite pipirais, pagal skonį pasūdykite ir dar kiek patroškinkite....
Močiutės obuolių pyragas su cinamonu

Močiutės obuolių pyragas su cinamonu 12 asm.

Obuolius nuskuskite, išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, apibarstykite dviejų rūšių cukrumi, cinamonu ir gerai išmaišykite. Tešlai kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Baltymus gerai išplakite. Susidarius standžioms, baltoms...
Kisieliaus pyragas

Kisieliaus pyragas 6 asm.

Reikės:  26 cm skersmens tortinės ir 236 ml puodelio. Kiaušinius išplakite su vanile, cukrumi ir druska, įmaišykite jogurtą ir kisieliaus miltelius. Po truputį įplakite miltus ir kepimo miltelius. Gautą tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą....
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas

Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas 6 asm.

Sutrupinkite mieles į dubenį ir užpilkite pakaitintu pienu. Maišykite, kol mielės ištirps. Nuolat maišydami supilkite cukrų, išplaktą kiaušinį, šviesųjį sirupą ir druską. Lėtai įmaišykite miltus ir sudėkite sviestą. Minkykite tešlą apie 5–10 minučių....
Karamelinis sūrio pyragas

Karamelinis sūrio pyragas 6 asm.

Reikės 24 cm apvali kepimo forma su išimamu pagrindu Pradėkite ruošti karamelinį padažą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį, sirupą ir virkite, kol masė sutirštės. Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies ir nuolat maišydami pilkite grietinėlę ir įmaiš...