Pirmiausia paruoškite abrikosų įdarą: abrikosus perpjaukite per pusę, išimkite kauliukus, pasmulkinkite, sumeskite į puodą, įpilkite šiek tiek vandens, suberkite cukrų ir virkite ant silpnos ugnies, kol masė taps tiršta. Ataušinkite. Kambario...
1. Abrikosus nuplaukite, perliekite verdančiu vandeniu, nusausinkite, užpilkite vermutu ir palikite 2 valandas, kad abrikosai išbrinktų, tada juos susmulkinkite.
2. 200 g margarino, 150 g cukraus ir vanilinį cukrų išsukite iki vientisos masės. Kai...
1. Kambario temperatūroje palaikytą sviestą gerai išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinio trynį, išmaišykite, po truputį suberkite miltus, avižinius dribsnius, cinamoną ir kepimo miltelius. Turite gauti trupinius.
2. Tešlos...