Tinklaraštis „Vegan Pipiras“: Į didelius lavašo papločius patogu susukti šiek tiek mėgstamo užtepo, daržovių ir taip pasigaminti skanų užkandį. Tačiau lavašo galima išsikepti ir patiems, dar vienas netikėtumas – ne iš miltų, tačiau iš mirkytų raudonųjų lęšių. Metas pamėginti!
Šiai sriubai prireiks raudonųjų lęšių, kurie prieš verdant nėra mirkomi. Štai kodėl gardžią sriubą paruošite vos per pusvalandį.
Moliūgas – vienas populiariausių trintų sriubų ingredientų. Ši daržovė dominuoja ir klasikinių, ir gurmaniškų sriubų receptuose. Aukso viduriukas, kuris patiks visiems –moliūgų sriuba su lęšiais.
Dangira Šimašiutė („Prancūzijos virtuvė“): Puiki sriuba – spalvinga, kaip mūsų ruduo. Kvapni ir gardi. Sušildanti, kai dangus nesiliauja nešęs lietų.