„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Rizotas - visi receptai 2 puslapis

Daugiaryžis su baravykais

Daugiaryžis su baravykais 2 asm.

1. Baravykus nuvalykite, nuplaukite, susmulkinkite, apie 10 min. pakepinkite svieste, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. 2. Svogūną ir česnakus susmulkinkite. Pirmiausia aliejuje pakepinkite svogūnus,...
Daugiaryžis (rizotas)

Daugiaryžis (rizotas) 2 asm.

1. Karštą sultinį pagardinkite šafranais. Dideliame storasieniame puode įkaitinkite aliejų, sudėkite susmulkintus svogūnus ir maišydami kepkite 2 min. Suberkite sausus ryžius ir maišydami kepkite dar 2 min. Supilkite sultis ir kaitinkite, kol ryž...
Daugiaryžis su daržovėmis ir krevetėmis

Daugiaryžis su daržovėmis ir krevetėmis 4 asm.

1. Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje, kol pasidarys permatomi. Į keptuvę supilkite ryžius, viską gerai išmaišykite ir kepinkite, kol ryžiai irgi bus permatomi. 2. Supilkite vyną, pamaišykite, leiskite jam...
Rizotu įdarytos paprikos

Rizotu įdarytos paprikos 4 asm.

1. Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas, viršūnėles nupjaukite. 2. Svogūną ir česnakus nulupkite, smulkiai sukapokite ir pakepinkite keptuvėje su dviem šaukštais aliejaus. 3. Suberkite ryžius, išmaišykite, supilkite vyną, kai ryžiai jį sugers, į...
Daugiaryžis su vištiena

Daugiaryžis su vištiena 4 asm.

1. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje specialioje keptuvėje storu, vienodai šilumą paskirstančiu dugnu su rankenomis šonuose. 2. Kai svogūnai taps permatomi, supilkite ryžius ir nuolat maišydama juos šiek tiek apkepinkite....