Viską, ką galima susmulkinti - susmulkinkite ir sumaišykite su likusiais produktais. Sparnelius supjaustykite per sąnarius, trečiąjį sąnarį atidėkite, ji galima bus panaudoti vėliau, sultinio virimui. Vištienos gabalėlius sudėkite į marinatą,...
1. Viščiukų krūtinėles nuplaukite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir šiek tiek patroškinkite garuose.
2. Rudąjį cukrų pakepinkite svieste, supilkite sojų, saldžiųjų paprikų padažą, citrinų sultis, ryžių actą ir pakaitinkite.
3....
1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais, sudėkite į indą, užberkite cukraus, užpilkite tamsiu sojų padažu ir apšlakstykite ryžių actu. Viską gerai išmaišykite ir pamarinuokite apie 15 min.
2. Paruoškite...